До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гіт сезону — шкіряні шкарпетки Bottega Veneta

Шкарпетки? Як взуття? Для сезону осінь-зима 2023/2024 італійський модний Дім Bottega Veneta запропонував зручне та небанальне рішення — серію шкарпеток на підошві, які стирають межу між взуттям і спідньою білизною.

Bottega Veneta осінь-зима 2023/2024
Bottega Veneta осінь-зима 2023/2024

Реклама

Звісно, це не прості шкарпетки — адже ми говоримо про Bottega Veneta. Застосовуючи ноу-хау бренду зі шкіри до скромного базового предмету гардероба, креативний директор Матьє Блазі зв’язав ці шкарпетки з тонких шкіряних ниток, а не зі звичайної вовни чи бавовни.

Bottega Veneta осінь-зима 2023/2024
Bottega Veneta осінь-зима 2023/2024

Шкода було б закривати іншими черевиками вишукану роботу Блазі. Тому майстри Bottega Veneta додали шкіряну підошву, що дозволяє вдягати ці шкарпетки самостійно, саме так, як це продемонстрували під час шоу бренду. У той час як термін "чоботи-шкарпетки" викликає в уяві образ Balenciaga Knife, версія взуття від Bottega Veneta є більш буквальним поглядом на жанр: це шкарпетки, які також є черевиками.

Bottega Veneta осінь-зима 2023/2024
Bottega Veneta осінь-зима 2023/2024

Подібно до "джинсів" trompe l'oeil — шкіряних штанів з усіма відмітками типового деніму — шкіряні шкарпетки авторства Блазі мають такий вигляд, ніби вони зв’язані з пряжі. У цьому краса Bottega Veneta часів Матьє Блазі: що ближче ви придивляєтеся, то більше чудових розкішних штрихів дизайнера відкриваєте. Як то кажуть, вся справа в дрібницях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.