До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряні мюлі — найкраще міжсезонне взуття

"Міжсезонний" популярне слово в галузі моди, яким позначають речі, що їх можна носити цілий рік. Звичайно, ви навряд чи вдягнете сукню на бретельках та босоніжки взимку (хіба разом зі шкарпетками в сухий та сонячний день), однак є безліч речей, які в різних інтерпретаціях можна носити у будь-якому сезоні. Ось і ми радимо взяти приклад з редакторки британського Vogue Еліс Кері й звернути увагу на найкраще міжсезонне взуття шкіряні мюлі.

Alice Cary
Alice Cary

Реклама

Шкіряні мюлі не створені для певного сезону, тому ідеально пасують для весняно-літнього періоду. Еліс Кері взуває мюлі від Hereu з кашеміровими шкарпетками та мішкуватими джинсами в березні, а в червні та липні планує поєднувати їх із сукнями та спідницями — зі шкарпетками та без. Восени ж вони теж вірно слугуватимуть у стильних образах чи не до середини жовтня. Окрім виняткового стилю, мюлі ще й дуже зручні, що, безсумнівно, — пріоритет.

Loewe весна-літо 2024. WWD/Getty Images
Loewe весна-літо 2024. WWD/Getty Images

Мюлі Loewe у стилі Mary Jane — грайливі та стильні. Мюлі від Jonathan Anderson, представлені на показі сезону весна-літо 2024, з пряжками та в бордовому, фісташковому та чорному кольорах поєднуються як із бавовняними шортами, так і з сукнями, джинсами та спідницями з рюшами. А мюлі від Bottega Veneta мають традиційний силует лоферів, в якому відсутність задньої стінки дозволяє швидко взувати та знімати їх у теплі місяці.

Якщо вам хочеться різноманіття й універсальності — інвестуйте в мюлі. Без жодних сумнівів.

Camper
Camper
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Charles & Keith
Charles & Keith
Ganni
Ganni
G.H. Bass
G.H. Bass
Grenson
Grenson
Gucci
Gucci
Loewe
Loewe
Martine
Martine
Prada
Prada
Hereu
Hereu
The Row
The Row

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.