До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вузькі джинси + босоніжки — несподіваний модний дует цього сезону

Окрім бохо-суконь та різноманітних мініспідниць, цього сезону у світло софітів повертаються вузькі джинси, які дизайнери впевнено римують з босоніжками. Простий і динамічний дует дозволить швидко створити невимушений образ, що пасуватиме до будь-яких сценаріїв. Крім того, обидва предмети стануть найкращими союзниками для створення мінімалістичного вбрання або образу, натхненого модою 1990-х.

Вузькі чорні джинси + елегантні босоніжки з ремінцями

Реклама

Чорні вузькі джинси завжди будуть ключем до створення чудового монохромного образу, як можна було побачити під час шоу сезону весна-літо 2024. Ідея полягає в тому, щоб вдягтися цілком у black total look, що складається з приталених джинсів, прозорої блузи та босоніжок на підборах з ремінцями. Це підтверджує, що поєднання міського одягу з витонченими речами дозволяє мати виразний і водночас сучасний вигляд.

Джинси з бохо-принтом + босоніжки на підборах

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Залишаючи осторонь однотонні вбрання, Ralph Lauren пропонують зупинити вибір на бохо-естетиці з обтислим силуетом. Такий образ ідеально пасує для весняного сезону. Поєднуйте джинси з принтом зі смугастою сорочкою і класичними босоніжками на підборах. Таке вбрання — справжня невимушена елегантність, яку часто можна побачити у виходах таких знаменитостей, як Кеті Голмс, Емілі Ратаковскі та Дуа Ліпа.

Білі вузькі джинси + металізовані босоніжки

Acne Studios
Acne Studios

З іншого боку, Acne Studios відповідають стилю покоління Z, демонструючи фактурні вузькі джинси з ефектом вицвілості — сучасний дизайн, який миттєво привертає увагу. Римуйте їх з босоніжками з металізованим покриттям та майкою з деталями із тюлю.

Вузькі сині джинси + босоніжки з аплікаціями

Dsquared2
Dsquared2

Цього сезону поєднання кількох стилів в одному образі й надалі домінуватиме серед головних тенденцій. Це підтвердили Dsquared2, поєднавши обтислі джинси кольору екрю з відтінком стилю Y2K. Дотримуйтеся стильових порад бренду і додайте пару босоніжок на високих підборах з аплікаціями, прикрашеними каменями. Образ завершить светр у морську смужку, зав’язаний вузлом.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.