До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пастельні відтінки в колекціях весна-літо 2023

Пастельна колірна гама — головна героїня весняно-літніх колекцій багатьох дизайнерів. З настанням тепла ці ніжні та солодкі кольори стають справжніми антидепресантами в модному гардеробі. Від лимонного сорбету до фісташкового праліне — Vogue.ua зібрав найкрасивіші образи в пастельних відтінках сезону весна-літо 2023.

Блакитний

Відтінок безхмарного блакитного неба дарує надію та віру у світле майбутнє, що нині особливо потрібні всім українцям. Цієї весни поповнити гардероб радимо невагомою сукнею з блискучим декором, як у колекції Coperni, та універсальним трикотажним комплектом, що складається з подовженого топа та широких штанів, як у Hermès.

Реклама

Hermes
Hermes

Coperni
Coperni

Жовтий

Життєствердний та радісний жовтий у новому сезоні трансформується у свою мʼякішу версію. Особливо виграшно він виглядатиме на струмливих шовкових сукнях. Знайти таку можна у весняно-літній колекції українського бренду Anna October. Також варто звернути увагу на лляні костюми, як у Balmain, — необхідні помічники для створення невимушених образів у літню спеку.

Anna October
Anna October

Balmain
Balmain

Лавандовий

Не менш актуальним є ніжний лавандовий. Цього сезону такий відтінок забарвив сукні з оборками, створені зі струмливої тканини, як у Loewe, та комплекти з топу і спідниці з довгим шлейфом, як у колекції Victoria Beckham. Римувати лавандовий варто з яскравим червоним чи грати ва-банк та обирати монохромний total look.

Loewe
Loewe

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Зелений

Освіжити весняний гардероб можна за допомогою зеленого пастельного кольору. Цей приємний відтінок фісташкового сорбету ми бачили на асиметричних сукнях, як у Acne Studios, та навіть твідових ансамблях, як у Chanel. Зробіть цей колір головним героєм образу і додайте улюблені прикраси.

Acne Studios
Acne Studios

Chanel
Chanel

Мікс відтінків

Не менш ефектний вигляд матиме мікс кількох пастельних відтінків в одному образі. Надихнутися на нову стилізацію допоможуть Dries Van Noten та Miu Miu.

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Miu Miu
Miu Miu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.