До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Офісний стиль — головний вибір зірок цього сезону

Відомі модниці зробили вибір на користь офіційного та закритого одягу. Офісний стиль, здається, є новою одержимістю зірок, який вони переосмислюють по-своєму, додаючи правильну дозу сексуальності. Від Гейлі Бібер до Кендалл Дженнер та Вітторії Черетті – у центрі уваги нові способи носити цей тренд поза офісом.

Костюмні жакети ще ніколи не були такими сексуальними. У Лондоні Ріта Ора була помічена у смугастому піджаку. Вона порушила офіційний дух цієї речі, обравши в пару топ з глибоким вирізом і шкіряні штани.

Реклама

Ріта Ора
Ріта Ора

Коли не дефілює по подіумах, Вітторія Черетті поспішає в перші ряди модних показів. Нещодавно вона представила вечірній варіант офісного вбрання. Топмодель одягла смугастий костюм з максіспідницею в тих самих тонах.

Вітторія Черетті
Вітторія Черетті

У Лос-Анджелесі Гейлі Бібер зʼявилася у великому сірому костюмі в смужку. Вона позбулася офіційної сторони свого образу, одягнувши короткий топ у тон, лофери на платформі та золоті прикраси.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Коли Бібер офіційно розпочала прес-тур Rhode, свого нового бренду у догляді за шкірою, вона вирішила носити піджак від Saint Laurent весна-літо 2022 просто на голе тіло, в ансамблі зі взуттям на масивній платформі, протисонцевими окулярами у стилі "Матриці" та ювелірними виробами Tiffany & Co.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер
ʼʼ

Костюм зі спідницею, незамінний у гардеробі ділової жінки, є, мабуть, одним із найсильніших символів розширення можливостей на сьогодні. Цим ми завдячуємо, зокрема, Іву Сен-Лорану, який у 1966 році влаштував фурор, представивши культовий жіночий смокінг. Кендалл Дженнер розіграла карту класичного шику у вінтажному спідничному костюмі з колекції Givenchy Haute Couture осінь-зима 2007/2008.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Гейлі Бібер тим часом обрала новий варіант чорного костюма. Оминув надмірно елегантний стиль, 25-річна модель привнесла в нього спортивний відтінок завдяки крою мініспідниці та лоферам на платформі від Bottega Veneta. Класика, але з потрібною дозою сучасності.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Покидаючи ділову зустріч у Нью-Йорку, акторка вибрала яскраво-помаранчеве вбрання в одному з головних кольорів сезону весна-літо 2023. Блейк Лайвлі зробила ставку на однотонний костюм, підкреслений жакетом великого розміру та штанами-кльош із шармом 1970-х. Ідеальний монохромний образ ділової жінки.

Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі

Лілі Рейнхарт вибрала коричневий total look, який складався з обʼємного піджака, корсетного топа та штанів, які вона зримувала з парою класичних чорних туфель і золотим намистом.

Лілі Рейнхарт
Лілі Рейнхарт

Текст: Alexandre Marain

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.