До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних кольорів сезону весна-літо 2023

Proenza Schouler

Освіжити весняний гардероб допоможуть яскраві кольори. На місце неону, що був популярним декілька сезонів, прийшли барвисті помаранчевий, кобальтовий, лаймовий та ніжніші відтінки Baby blue та ліловий. Vogue.ua зібрав найгарніші образи в найтрендовіших кольорах сезону весна-літо 2023.

Baby blue

Ніжний, та все ж такий самий яскравий відтінок Baby blue – універсальна знахідка для весняно-літнього гардеробу. З його допомогою можна швидко створити монохромний total look, як на показах 16Arlington та Coperni. До того ж особливо виграшно він грає на "голих сукнях". Натхненням для сміливої стилізації слугуватиме образ з колекції Ferragamo.

Реклама

16Arlington
16Arlington

Ferragamo
Ferragamo

Coperni
Coperni

Помаранчевий

Помаранчевий цього року знайшов своє відображення у своєму найяскравішому відтінку – сицилійський апельсин. Насичений та жвавий, він умить урізноманітнить будь-який образ. Обирайте шовкові костюми, як у La Pointe, смугасті комплекти, що складаються з топа та спідниці з вирізом, як у Eckhaus Lattа, та асиметричні напівпрозорі максісукні, як у колекції LaQuan Smith.

La Pointe
La Pointe

Eckhaus Latta
Eckhaus Latta

LaQuan Smith
LaQuan Smith

Ліловий

Спокійний та стриманий ліловий уже не вперше стає одним з головних кольорів сезону. Прийдешньої весни він теж буде особливо актуальним. Рекомендуємо звернути увагу на кардигани та мідісукні, а також – різноманітні аксесуари, як-от сумки та високі чоботи.

Sportmax
Sportmax

Giorgio Armani
Giorgio Armani

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Кобальтовий

Цей насичений, яскравий, глибокий синій неможливо не помітити. Ефектний колір прикрасив собою довгі сукні зі струмливої тканини та костюми зі спідницею. Не дивно, що саме кобальтовий став одним з головних кольорів сезону, адже він чудово поєднується з іншими яскравими відтінками та добре пасує до всіх нейтральних тонів. Надихнутися на нову стилізацію варто весняно-літніми колекціями Loewe, Akris та Rokh.

Akris
Akris

Loewe
Loewe

Rokh
Rokh

Лаймовий

Не менш приваблива та ефектна версія відтінку Kellygreen завоювала прихильність багатьох дизайнерів. Спідниці, жакети, пальта, тренчі та навіть взуття пофарбувалися в лаймовий, тож ми впевнені, що незабаром він точно зʼявиться в гардеробах усіх модниць.

Prada
Prada

Dsquared2
Dsquared2

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.