До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пастельні відтінки в колекціях осінь-зима 2022/2023

Coperni, Bottega Veneta, Bevza, Jil Sander, Acne Studios

Зима — це не тільки темні кольори. Задля створення яскравих і ненудних образів варто заручитися підтримкою пастельних відтінків, яких у сезоні осінь-зима 2022/2023 було представлено вдосталь. Від ніжних переливів лимонного крему до лавандового морозива — vogue.ua зібрав найкращі образи, відтворені в пастельній гамі.

Жовтий

Мабуть, одним з найголовніших кольорів цього сезону справедливо можна вважати жовтий. Його пастельний, м’якший варіант припав до душі й дизайнерам: у своїх колекціях ніжний відтінок сонячних променів використали Erdem й обіграли ним вовняне пальто й теплу сукню, Bottega Veneta зробили ставку на асиметричну сукню, а Celine продемонстрували монохромний образ, складений з кроп-топа, мідіспідниці з розрізом, гостроносих чоботів і невеликої сумки.

Реклама

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Celine
Celine

Erdem
Erdem

Рожевий

Рожевий, що відсилає до дитячих спогадів, знову займає провідні позиції серед тенденцій поточного сезону. Утім цієї зими дизайнери радять іти ва-банк та збирати pink total look. Віднайти натхнення допоможуть образи, що їх представив український бренд BOBKOVA, зокрема брючний костюм вільного крою в поєднанні із сорочкою в тон, Coperni та Balmain.

BOBKOVA
BOBKOVA

Coperni
Coperni

Balmain
Balmain

Блакитний

Чистий і спокійний ніжно-блакитний цього сезону віднайшов своє місце в сукнях, створених зі струмливих тканин, напівпрозорих матеріалах і навіть трикотажі. Хоч що виберете, пастельний блакитний якнайкраще пасуватиме для будь-яких стилістичних експериментів. Радимо звернути увагу на колекції Emporio Armani, Bevza та Hermes.

Bevza
Bevza

Hermes
Hermes

Emporio Armani
Emporio Armani

Зелений

Колір пробудження, оновлення й перезавантаження також припаде до душі всім прихильницям ніжних базових відтінків. М’який фісташковий у своїй осінньо-зимовій колекції показали Jil Sander, ефектно поєднавши його з молочним. Fendi ж продовжують тенденцію на "голі" сукні, римуючи аквамариново-зелений з бежевим, світло-коричневим та пудрово-рожевим.

Jil Sander
Jil Sander

Fendi
Fendi

Ліловий

Не можна не згадати про магнетичний ліловий. Він однаково гарний як соло, так і в образах, створених за допомогою стилістичного прийому color blocking. Поєднуйте різні відтінки, як у колекції Patou, чи робіть вибір у бік шовкової сукні, як у Acne Studios.

Patou
Patou

Acne Studios
Acne Studios

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.