До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принт polka dot у колекціях осінь-зима 2022/2023

Інфантильний, бешкетний і романтичний горошковий принт — улюблений прийом дизайнерів будь-якого сезону. Попри його особливу перевагу влітку, осінньо-зимового періоду цей візерунок віднайшов своє місце на теплих пальтах, кейпах, сукнях та, звісно, блузах. Vogue.ua зібрав найефектніші образи з принтом polka dot у колекціях осінь-зима 2022/2023.

Marc Jacobs
Marc Jacobs

Реклама

Burberry
Burberry

Надзвичайно ефектними стали поєднання різнокаліберного горошку в одному образі. Такі стильні total looks були представлені Marc Jacobs, Burberry та Off-White. Окрім різних габаритів, Burberry також поєднали різні кольори та продемонстрували яскравий і ненудний образ. Кокетлива сукня з тюлю з’явилася в колекції Giambattista Valli. Бренд пропонує римувати її з трендовим взуттям на високій платформі, а також білими колготками.

Off-White
Off-White

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Чорно-білу горошкову класику показали Philosophy di Lorenzo Serafini. Напівпрозору блузу з принтом polka dot бренд радить комбінувати з комбінезоном і довгими театральними рукавичками. Ставку на незвичне поєднання матеріалів і візерунків зробили Lanvin. Їхня сукня, виготовлена з горошкового тюлю й оксамиту насиченого синього кольору, стане ідеальним варіантом для вечірнього образу.

Philosophy di Lorenzo Serafini
Philosophy di Lorenzo Serafini

Lanvin
Lanvin

Нові варіації звичного горошкового візерунка продемонстрували Louis Vuitton і Coperni. Ледь помітний, та не менш ефектний принт polka dot прикрасив обʼємні блейзери, мініспідниці й актуальні балаклави, які легко стануть головними героями зимового образу.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Coperni
Coperni

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.