До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші корсети в колекціях осінь-зима 2022/2023

Тренд на корсети повернувся на модні подіуми після виходу серіалу "Бріджертони" (за даними аналітичної платформи Lyst, кількість запитів на річ зросла на 120 відсотків) і проник навіть у чоловічі колекції. У поточному сезоні дизайнери деконструюють та переосмислюють корсети, представлюючи все нові та нові варіації. Vogue.ua зібрав найкрасивіші моделі в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Dior
Dior

Реклама

Найпомітнішими можна сміливо назвати шкіряні корсети. Такі зʼявилися і в колекції Dior. Бренд представив ажурну модель, яку пропонують стилізувати поверх максіпальта, ефектно виділяючи лінію талії. Окрім цього, шкіряні корсети як альтернатива звичним топам чи блузам були помічені у Fendi та Dion Lee. Обидві марки зробили ставку на практичність, тож поєднання із улюбленими джинсами чи широкими штанами палацо – ідеальний варіант на щодень.

Fendi
Fendi

Dion Lee
Dion Lee

Незвичні, та не менш ефектні варіанти корсетів показали і Versace. Їхня атласна модель стала доповненням до смугастого костюма-двійки, що складається з оверсайз-блейзера та мініспідниці. Для більшої зухвалості бренд пропонує комбінувати образ із латексними легінсами та, звісно, крупнокаліберними прикрасами. Ніжну сукню-корсет варто шукати в осінньо-зимовій колекції Ports 1961.

Ports 1961
Ports 1961

Versace
Versace

Нестандартні матеріали знайшли своє місце в колекціях Giambattista Valli, Balmain та Sacai. Романтичне мереживо, універсальний денім або обʼємний нейлон комбінуються в образах утилітарного стилю або поєднуються із теплими вовняними светрами чи просторими штанами карго.

Balmain
Balmain

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Sacai
Sacai

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.