До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шовкові спідниці цього літа

Спідниця — одна з найулюбленіших речей в літньому гардеробі. Цього сезону, окрім джинсових та жіночних плісованих варіантів і спідниць з принтами, дизайнери пропонують звернути увагу на невагомі шовкові спідниці. Під модним прицілом опинилися лаконічні максіспідниці, варіанти з розрізом біля стегна, нові "олівці", а також напівпрозорі моделі з делікатного шовку. Отже, зараз саме той час, коли варто додати стильну шовкову спідницю у свій гардероб. Обіцяємо, ви не пошкодуєте про це.

Anna October
Anna October

Реклама

Незважаючи на їхню вишуканість, невагомі спідниці з шовку дуже легко вписати в різні стилі. Комбінуйте їх із лляними сорочками та сандаліями у курортних образах, додавайте стримані жакети та лофери у діловому дрескоді чи носіть із короткими топами і босоніжками у вечірніх ансамблях. В колекціях українських брендів ви знайдете кілька трендових варіантів. AnnaOctober представили довгу пастельно-жовту спідницю прямого крою. А Bevza зробили ставку на модель до колін, що нагадує класичний силует "олівця", але в сучасному прочитанні.

Prada
Prada

Fendi
Fendi

Tory Burch
Tory Burch

Tibi
Tibi

Шовкова спідниця — одна з найпопулярніших речей в гардеробі зірок. Наприклад, Ельза Госк носить максіспідницю в дуеті з гостроносими черевиками і мотокурткою, а Анджеліна Джолі міксує невагому модель з чорним трикотажем і підборами. Знайти не менш стильну і бажану спідницю можна в колекціях багатьох брендів. У Prada представлена модель зі звабливим розрізом у складному жовтогарячому кольорі, а Fendi запропонували білу спідницю з двома розрізами, яку поєднали з трикотажним джемпером і сорочкою (вдалий приклад для офісного гардероба). Tibi додали до бавовняної сорочки напівпрозору спідницю, а 16Arlington показали максімодельпудрово-рожевого відтінку.

Bevza
Bevza

Toga
Toga

16Arlington
16Arlington

Vogue.ua зібрав наймодніші шовкові спідниці цього літа, в яких не буде спекотно.

<b>SAINT LAURENT</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.