До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші streetstyle-образи топмоделі Ельзи Госк

Шведська топмодель Ельза Госк 7 листопада святкує свій день народження — їй виповнюється 35 років. Білява дівчина з блакитними очима, довгими ногами та стрункою фігурою відома своїм чудовим почуттям стилю. На червоних килимових доріжках вона з’являється в ефектних сукнях зі спокусливими вирізами, тоді як у повсякденному житті робить ставку на зручність і комфорт. Основу її гардероба складають денім, об’ємні сорочки, трикотажні комплекти, маскулінні жакети, шкіряні пальта, кросівки та черевики. Vogue.ua зібрав найкращі streetstyle-образи іменинниці Ельзи Госк.

Ельза Госк

Якщо зазирнути в гардероб Ельзи Госк, можна помітити майже всі актуальні модні тенденції. Топмодель нещодавно приміряла довжину максі — найбажаніший тренд цього сезону. Госк поєднала довгу денімову спідницю до підлоги з коротким топом та вінтажною шкіряною курткою. Тим часом актуальні штани карго Ельза міксує з яскравим светром і водолазкою, одягненою під низ, а мініспідниці — з лоферами й білими шкарпетками та сорочкою з екстрадовгими рукавами. Вуличний стиль топмоделі — джерело наймодніших стилістичних прийомів на щодень. Ви знайдете тут і зухвалі тренчі в стилі "Матриці" в парі з широкими джинсами й панамою, і утилітарні образи із сексапільними деталями, і елегантні виходи з грубими елементами. Більше стильних streetstyle-виходів Ельзи Госк дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.