До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найромантичніші шовкові блузи в колекціях весна-літо 2023

Крім шовкових спідниць, дизайнери цього сезону пропонують також придивитися до струмливих блуз із шовку або атласу, які подарують сонячний весняний настрій. З бантами, рюшами і воланами, з квітковим або гороховим принтами, з легким благородним блиском або з матового напівпрозорого шовку — всі ці блузи будуть актуальні навесні. Vogue.ua зібрав найкрасивіші блузи цього сезону та показав, із чим їх носити.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Реклама

Шовкова блуза — одна з найбільш практичних і жіночних речей в весняно-літньому гардеробі. За її допомогою легко можна створити десятки різних образів на всі випадки життя. Наприклад, ви можете її носити з короткими спідницями, широкими штанами палаццо, джинсами кльош або шортами до колін. В колекції Alberta Ferretti представлена помаранчева блуза з обʼємними рукавами, у Carolina Herrera — варіант із квітковим принтом і відкритими плечима, у Balmain — блуза зі шлейфом, а у Rejina Pyo — модель з витонченим драпіруванням.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Loewe
Loewe

Elie Saab
Elie Saab

Модним трендам притаманна циклічність, а отже блузи з бантами, які були актуальні в 1970-х роках, зараз знову повернулися в списки найбажаніших речей сезону. Elie Saab показали бузкову шовкову блузу з великим бантом, Loewe вирішили погратися з прозорістю і додати делікатні оборки, а у Saint Laurent зʼявилася блуза у гороховий принт, яка би точно сподобалась Мерилін Монро або Софі Лорен.

Saint Laurent
Saint Laurent

Balmain
Balmain

Chanel
Chanel

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Rejina Pyo
Rejina Pyo

Vogue.ua зібрав найромантичніші шовкові блузи, які прикрасять ваш весняний гардероб.

<b>Gucci</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.