До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сукні-водолазки цього сезону

Свою любов до стриманих й елегантних суконь з високим коміром уже виявили зіркові дівчата Голлівуду, раз по раз вибираючи їх для своїх виходів на червону доріжку. Ошатні сукні-водолазки, що повторюють вигини тіла або, навпаки, мають прямий силует, — трендова річ цього сезону. Vogue.ua зібрав найкращі моделі в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Olenich
Olenich

Реклама

16Arlington
16Arlington

Тенденцію на напівпрозорі матеріали й далі підтримує бренд 16Arlington. Їхня сукня-водолазка виготовлена з тонкої "голої" тканини та прикрашена ледь помітним сяйливим камінням, що автоматично робить її справжньою знахідкою для поціновувачів мінімалізму. Зігрітися в холодну пору допоможуть сукні від Michael Kors Collection та BOSS. Грубе вʼязання знайшло своє місце на яскраво-рожевій моделі довжини міні й асиметричній сірій сукні з бічним розрізом. Вовняне пальто та високі шкіряні чоботи з металізованими деталями – найкращі супутники для створення практичного й комфортного образу на щодень.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

BOSS
BOSS

Найпопулярнішими залишаються базові моделі чорного кольору. Цього сезону дизайнери заграють із кроєм і додають до суконь-водолазок фатинові деталі, як у Saint Laurent, та корсети, як у колекції Gucci, що представили нове бачення вбрання наречених XXi століття. Isabel Marant же роблять ставку на black total look, що доповнений пальтом розміру XXL з ледь помітним смугастим принтом.

Saint Laurent
Saint Laurent

Isabel Marant
Isabel Marant

Gucci
Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.