До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня-водолазка – улюблений предмет у гардеробі зірок

Водолазка — затишна осіння річ, та чи це першим спадає на думку, коли ви плануєте, що вдягнути на блискучу червону доріжку? Найімовірніше, ні. Однак у Голлівуді зіркові дівчата тепер носять саме цей прихований силует і вибирають напрочуд шикарні сукні з високим горлом. Це один з імовірних трендів сезону.

Кая Гербер в Alaїa

Офіційна мода на сукні-водолазки з’явилася ще в березні на церемонії вручення премії "Оскар", коли Зої Кравіц відвідала вечірку в білій моделі з високим горлом від Saint Laurent. Спинка сукні була повністю оголена, що робило її сексуальнішою та доречнішою для вечірнього заходу. Відтоді сукні-водолазки не припиняють зʼявлятися на офіційних заходах. Так, на прем’єрі фільму "Бардо" в Лондоні Джоді Тернер-Сміт вибрала чорну сукню від Christoper Kane з актуальними фігурними вирізами.

Реклама
Джоді Тернер-Сміт y Christoper Kane

Кая Гербер не залишилися осторонь від тренду й відвідала гала-концерт Академії в лос-анджелеському музеї в обтислій сукні-водолазці від Alaïa з виокремленою лінією талії, що зробило її принаднішою. Такі варіанти також були наявні й на осінньо-зимових показах. Ошатні сукні-водолазки стали головними героями в The Row, Fendi та Saint Laurent.

Зої Кравіц у Saint Laurent

Цього сезону вибирайте сукні-водолазки, що повторюють вигини тіла, а туфлі на підборах і вечірній клатч стануть головними спільниками образу. Також не варто забувати й про прикраси: браслети-кафи повернулися, а отже варто додати їх до трендового виходу.

Гейлі Бібер у Saint Laurent

Текст: Christian Allaire

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.