До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі поло в колекціях осінь-зима 2022/2023

Наприкінці XIX століття характерні теніски були невіддільною частиною спортивної уніформи для гри в поло й катання на конях. У поточному сезоні дизайнери їх відроджують і представляють різноманітні футболки, лонгсліви, сорочки, туніки та навіть сукні з класичним коміром. Vogue.ua зібрав найрізноманітніші та найефектніші поло в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Burberry
Burberry

Реклама

Khaite
Khaite

Найактуальнішими для осінньо-зимового періоду стануть сорочки поло з довгими рукавами. Теплі й практичні, вони легко знаходять своє місце в безлічі стилістичних ансамблів. У пару до них вибирайте спідниці карго з баскою, як у Burberry, або класичні моделі довжини міді, як у колекції Khaite. Обовʼязковим супутником такого образу варто зробити довге взуття, як-от чоботи вище від колін чи варіанти з ефектом "другої шкіри".

Miu Miu
Miu Miu

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Поточного сезону футболки поло теж трансформувалися. Дизайнери заграють з довжиною, представляючи кроп-моделі або ж, навпаки, навмисно збільшені варіанти. Miu Miu зробили ставку на короткі поло, які моделі носили на подіумі з тенісними спідницями з низькою посадкою. Тим часом Louis Vuitton дотримуються тренду на багатошаровість: у їхньому образі римуються різноманітні принти й фактури, та головною героїнею все ж залишається туніка поло. Сукні поло — ще одна відроджена тенденція цього сезону. Віднайти улюблений варіант радимо в колекціях David Koma або Palm Angels.

David Koma
David Koma

Palm Angels
Palm Angels

Vogue.ua зібрав 6 практичних поло, які варто додати до власного гардероба вже зараз.

<b>Jacquemus</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.