До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Наймодніша максіспідниця, без якої неможливо уявити осінь 2024 року

Модний сезон весна-літо 2024 вийшов багатим на мідіспідниці. Гардероби fashion-ентузіасток поповнилися мідіспідницями у стилі бохо, в'язаними моделями та, звісно, джинсовими мідіспідницями з розрізом. Що вже й казати про найстильніше поєднання мідіспідниці з сорочкою. Тепер повільно, але впевнено, прагнучи чогось нового, модного та естетичного, увагу на себе звертає вона спідниця максі. У костюмному стилі, пряма та темних відтінків.

Photo: Liz Sunshine
Photo: Liz Sunshine

Реклама

Саме ця спідниця-колона, яка може мати силует класичної спідниці-олівця, або ж усучаснений формат спідниці карго з великими кишенями, має стати одним з головних трендів осені 2024.

Getty Images
Getty Images

Гармонійним поєднанням до спідниці-колони буде завжди актуальна біла майка або футболка з босоніжками чи кросівками. Ще один безсумнівний фаворит для стильного образу — класична біла сорочка. А додати елегантного акценту допоможуть слінгбеки з гострим носком.

Ума Турман. Photo: Getty Images
Ума Турман. Photo: Getty Images

У холодну пору року можна поєднати спідницю-колону з водолазкою чи об'ємним в'язаним светром, й не забути про компактну шкіряну сумку.

Ностальгуючи за минулим, згадаймо Джаду Пінкетт-Сміт у спідниці-колоні, шкіряному жакеті та босоніжках із тонкими ремінцями та підборах. Це був 1998 рік, а у 2024-му радимо поєднати цю спідницю з жакетом вільного крою.

Джада
Джада

Попереду сезон експериментів, який можна розпочати просто зараз, створюючи стилізації з в'єтнамками, блузами та навіть світшотами.

BETTTER
BETTTER

Frenken
Frenken

Gcds
Gcds

Jil Sander
Jil Sander

JNBY
JNBY

LIU JO
LIU JO

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.