До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: наймодніші осінні жакети

Жакет — базовий елемент гардероба, що має бути в кожної модниці. Блейзери мають однаково стильний вигляд у парі з джинсами й футболками, шкіряними штанами й водолазками, плісированими спідницями і сорочками, романтичними сукнями та елегантним трикотажем. Цієї осені, крім жакетів вільного крою або моделей з великими плечима, дизайнери пропонують вибирати силуетні блейзери, що акцентують увагу на талії, шкіряні версії, варіанти з деконструкцією, жіночні твідові жакети, а також вкорочені блейзери. Vogue.ua зазирнув до нових колекцій українських брендів та зібрав найкращі осінні жакети.

Leskizzo
Leskizzo

Реклама

Почати формувати свій капсульний осінній гардероб пропонуємо з жакетів у класичних відтінках і принтах, які завжди будуть актуальні. Зверніть увагу на жакет Litkovska з великими похилими плечима коричневого кольору в тонку смужку або на теплий варіант L'eskizzo молочного кольору, який можна доповнити обʼємним шарфом, коли стане прохолодно. Зустрічати новий сезон український бренд diadia пропонує в приталеному жакеті оливкового кольору, який матиме ефектний вигляд із мініспідницею в складку та білою футболкою чи сорочкою, лоферами і білими шкарпетками. Вийде базовий осінній образ в стилі препі, який цього сезону популярний серед it-girls.

Litkovska
Litkovska

diadia
diadia

Bazhane x Personality
Bazhane x Personality

Якщо хочеться вписати у свій гардероб більш зухвалі речі, то робити ставку слід на шкіряні жакети та блейзери з елементами деконструкції. У колекції Bazhane x Personality знайдеться чорний оверсайз-жакет із натуральної шкіри, у Coosh Select — маскулінний сірий блейзер із непришитими плечима, а у Article — жакет відтінку camel з необробленими краями. Рука в руку з трендом на чоловічі речі йде протилежна тенденція на жіночність і елегантність. Серед найактуальніших жакетів цієї осені можна виділити твідовий рожевий блейзер Marsego та білий жакет Eternal.

Coosh Select
Coosh Select

Eternal
Eternal

Marsego
Marsego

Katerina Kvit
Katerina Kvit

Wonder
Wonder

Article
Article

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.