До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куртка з торочками — найбажаніша річ прийдешнього сезону

Куртка з торочками — один із найгучніших трендів сезону осінь-зима 2024/2025. Автентичні образи, натхнені західною естетикою, пробивають собі дорогу в гардероби модниць, а разом із ними приходить і верхній одяг з торочками. У поєднанні з атласною спідницею чи класичними костюмними штанами — жакет, куртка чи навіть коротке пальто з торочками стануть прикрасою будь-якого образу цього та прийдешнього сезонів.

Stella McCartney
Stella McCartney

Реклама

Chloe
Chloe

Куртки з бахромою стали головними героями колекцій осінь-зима 2024/2025 у всіх своїх найрізноманітніших інтерпретаціях. Stella McCartney представили чорну шкіряну куртку в поєднанні зі штанами такого самого тону. У Chloé новопризначена креативна директорка Чемена Камалі показала виріб у рожевих тонах, який на подіумі скомбінувала з туфлями в тон, також прикрашеними торочками. Isabel Marant, зі свого боку, продемонстрували образ, який ідеально гармонує із західним трендом, поєднавши замшеву куртку зі штанами кольору хакі.

Isabel Marant
Isabel Marant

Coach
Coach

Vogue.ua зібрав 3 куртки з торочками, які мають зʼявитися у вашому гардеробі вже зараз.

Ami Paris
Ami Paris

Goldbergh
Goldbergh

Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.