До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольорова шкіра в колекціях осінь-зима 2022/2023

Шкіра невіддільно повʼязана саме з осінньою порою, адже цей матеріал не тільки здатен зігріти в прохолодну погоду, а й завжди трендовий та актуальний. У прийдешньому модному сезоні дизайнери й далі досліджують яскраві кольори та представляють нові й нові варіації на тему кольорової шкіри. Vogue.ua зібрав найстильніші образи в осінньо-зимових колекціях 2022/2023.

Alexander McQueen

Особливо прискіпливий погляд дизайнерів у цьому сезоні припав до суконь і жакетів нетривіальних відтінків. Так, у колекції Alexander McQueen була представлена яскрава жовта мідісукня з асиметричними деталями. Бренд пропонує римувати її з чоботами на підборах з гострими носками. Lanvin обіграли наймодніший колір цього року Very Peri й запропонували модницям вибирати тандем бузкової сукні з колготками й босоніжками в тон. А Міучча Прада зробила ставку на обʼємний жакет із чоловічого плеча у відтінку хакі.

Реклама
Prada
Lanvin

Однак найпопулярнішими виявилися моделі теплих карамельних відтінків, що асоціюються з осіннім листям. Тут особливу увагу варто звернути на максіспідниці, що знову повернулися на модну арену, як у колекції Tod's, і приталені жакети, а також мінісукні та баски, які ефектно окреслюють лінію талії. Надихнутися на таку стилізацію варто образом з колекції Fendi.

Tod's
Fendi

Колорблокінг, яскравий та ефектний прийом стилізації, також продовжує своє тріумфальне правління сезонними трендами. Насичений помаранчевий, коричневий та відтінок червоного дерева легко знайдуть своє місце в одному блискучому образі – підтвердженням тому є осінньо-зимова колекція Chloe.

Chloe
Bottega Veneta

Vogue.ua зібрав 7 речей з кольорової шкіри, які варто додати до власного гардероба вже цієї осені.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.