До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коричневий — модний колір цієї осені

Сьогодні всім нам так важливо знайти опору й підтримку для себе, щоб впоратися зі стресом і продовжувати жити далі. Засвідчено, що кольори можуть впливати на емоційний стан людини, а отже це один зі способів подарувати собі відчуття спокою. Так, наприклад, коричневий колір, який цього сезону осінь-зима 2022/2023 ще й став одним з фаворитів дизайнерів, асоціюється зі стабільністю, стійкістю та безпекою. Бренди почали наповнювати свої колекції речами у відтінках коричневого — від гіркої кави до ароматної кориці. Пропонуємо розглянути найкращі з них та взяти собі на замітку модні приклади стилізації образів.

Bottega Veneta

У новому сезоні в чорного кольору з’явився гідний конкурент: всі відтінки коричневого є чудовою базою в осінньому гардеробі. Хтось може назвати коричневий нудним кольором, але ми з цим не згодні. Одночасно стриманий, елегантний, складний і глибокий завдяки колірним підтонам, шоколадний колір не може вам не сподобатися. Ба більше, ви можете поєднувати його з іншими кольорами у вашому гардеробі – від приглушених природних відтінків до яскравих барв. Придивіться до шкіряного костюма Bottega Veneta відтінку кави з цикорієм, який бренд пропонує поєднувати з білим взуттям. Або може вам більше сподобається поєднання деніму класичного синього кольору в парі з корсетом відтінку солоної карамелі в колекції Fendi.

Реклама
Saint Laurent
Salvatore Ferragamo
Zimmermann
No.21

Завдяки різноманітності відтінків ви можете грати з палітрою кольорів, змішуючи різні варіації коричневого: шоколад з паленою карамеллю, світлий ірис із горіховим тоном, а какао з корицею. А можете вдягнути монохромний ансамбль у коричневому кольорі, граючи з різними фактурами та тканинами. Так, цього сезону Hermes поєднують трикотажний комбінезон із замшевими чоботами і в’язаними гольфами, Max Mara комбінують широкі вовняні штани з теплим светром, а Saint Laurent і Jason Wu Collection пропонують вибирати елегантні сукні у відтінках чорного шоколаду.

Fendi
Hermes
Max Mara
Jason Wu Collection

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.