До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шкіряні костюми сезону осінь-зима 2022/2023

З настанням осені дизайнери зазвичай згадують про шкіру. З цього базового й практичного матеріалу бренди створюють не тільки сумки, взуття та верхній одяг, а й щосезону пропонують нові варіації базових осінніх речей, серед яких сукні, спідниці, штани та жакети. У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 бренди, як і раніше, роблять ставку на шкіру, як один з найпопулярніших матеріалів для прохолодної погоди, і пропонують зосередити увагу на спідничних і брючних костюмах — від фірмового мінімалізму 1990-х до сексуальних сетів, натхнених стилем ранніх 2000-х.

Tod's

У період міжсезоння саме час згадати про костюми зі шкіри, в яких буде комфортно провести весь день. Так, цей довгограйний тренд буде доречний як на роботі, так і романтичному побаченні чи зустрічі з подругою. Придивіться до шкіряного дуету Bottega Veneta в коричневому модному кольорі осені, або вибирайте мінімалістичний костюм Khaite, що складається із широких штанів і маскулінного блейзера. У новому сезоні, крім брючних костюмів, багато дизайнерів акцентують на спідничних сетах. Так, Chloe освідчилися в коханні шкіряній чорній двійці, яка стане вашим патичком-рятівничком на всі випадки життя, Tod's показали жіночний костюм, що складається з приталеного жакета й максіспідниці у відтінку солоної карамелі, а No.21 продемонстрували спокусливий сет, в якому на перший план виходить спідниця з глибоким розрізом.

Реклама
Bottega Veneta
Chloe
No.21
16Arlington

Багато брендів ностальгували за естетикою Y2K та пропонували нові варіації прочитання. Так, Off-White показали вкорочену шкіряну сорочку й мініспідницю, з-під якої провокаційно визирали стринги, Ambush пішли схожим шляхом і продемонстрували спідницю-пояс, а Miu Miu представили штани на низькій посадці в парі зі шкіряною курткою.

Khaite
Off-White
Mia Miu

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.