До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Картаті штани — несподіваний тренд цього літа

Картаті штани стають головними героями streetstyle-хронік цього літа, а модниці завзято римують їх у своїх найкращих образах. Клітинка віші це позачасова класика, яка у 1930-х роках була, зокрема, незамінною в гардеробі Джуді Гарленд у фільмі Віктора Флемінга "Чарівник країни Оз".

Vivveta
Vivveta

Реклама

З часом розкішні бренди, як-от Chanel, Dior і Prada, наново відкрили чарівність цього принта, демонструючи його у своїх колекціях. Jacquemus — ще один із брендів, які відродили візерунок у своїй колекції Le Splash. Відповідно до тенденцій сезону весна-літо 2024, картаті штани є ідеальним полотном для демонстрації цієї ностальгічної тканини.

У пропозиціях вуличного стилю можна побачити різні стилістичні комбінації, де аксесуари стають ключовим вибором для успішного носіння картатих штанів. Від різноманітних босоніжок до правильного верху: Vogue.ua зібрав три наймодніші способи носити штани у клітинку віші цього літа.

Широкі картаті штани + топ-галтер

Штани із завищеною посадкою є центральним елементом літніх образів та альтернативою приталеним штанам і формальному вигляду, оскільки їхній крій правильно стилізує силует. Модниці змішують ретропринт з базовим одягом, як-от топ-галтер коричневого кольору. Простий і безтурботний, цей образ адаптується до особливих подій, днів народжень або вечірок на терасі.

Картаті штани + оверсайз-блейзер

Вуличний стиль спирається на стилізацію color blocking. Штани в клітинку віші дотримуються богемної естетики, а весь образ, безумовно, дуже добре продуманий. Йдеться про збалансування чотирьох кольорів у вбранні, де ключ до успіху — знайти тони, які є основними та допоміжними: смарагдово-зелений колір картатої клітинки ідеально поєднується з пастельними тонами блейзера та балеток. Отже, червоний колір сумки сяє сам по собі.

Картаті блейзер і штани + босоніжки на танкетці

Штани із середньою посадкою — найелегантніший і найсвіжіший варіант червня 2024 року. Тканина підкреслює мінімалістичну сутність, а крихітна клітинка грає з оптичною ілюзією. Якщо ви не боїтеся змішувати принти, картатий блейзер стане найкращим варіантом. Поекспериментуйте з босоніжками на танкетці, щоб створити ще більш динамічний і цікавий образ.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.