До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити широкі штани у 2024 році

Широкі штани стали справжнім модним гітом останніх років. Їх можна побачити всюди: від показів Saint Laurent і Peter Do до полиць улюблених масмаркет-брендів, як-от COS і Arket.

Реклама

Ці штани — не новинка. Їхня історія починається ще у 1920-х роках, коли модні дівчата й жінки того часу носили їх як символ звільнення від традиційних спідниць та уявлень про те, який вигляд має мати жінка. Сьогодні ми носимо їх не для бунту, а тому що вони мають елегантний та вишуканий вигляд завдяки своєму бездоганному крою, який майже не змінився за останні 100 років. До того ж, як приємний бонус, вони здатні візуально подовжувати ноги.

Але як одягати штани з широкими штанинами, щоб мати актуальний, стильний та цікавий вигляд у 2024 році? Ми зібрали п'ять образів, які варто спробувати цього року. Від багатошарових вбрань із сорочками та топамиз принтами до вельветових тканин і відтінків шоколадно-коричневого — у нас є безліч ідей. Прокрутіть униз, щоб побачити варіанти стилізації широких штанів.

Вельветові штани + майка + сорочка з коротким рукавом + лофери

Чорні класичні штани + топ із принтом + чокер + сандалі

Коричневі штани + в'язаний топ + плетена сумка + сандалі

Штани в смужку + лонгслів поверх футболки + кросівки

Кремові штани + чорна майка + шкіряний бомбер + кросівки

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.