До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Клітинка віші — головний принт цього літа

Якщо квітковий принт здається очевидним вибором на літо, клітинка віші також залишається не менш актуальним візерунком 2023 року. Цей ретропринт 1930-х років був незамінним у гардеробі Джуді Гарленд у фільмі Віктора Флемінга "Чарівник країни Оз".

Клітинка віші — справжня зірка французького гардероба. Французки Жанна Дамас та Еммануель Коффі зробили цей візерунок одним із основних літніх елементів. Від козирка Miu Miu до сукні в стилі babydoll Acne Studios — незалежно від того, чи ви вибираєте total look чи тільки аксесуар, безсумнівно, цього літа клітинка віші буде скрізь.

Реклама

Одними з найзатребуваніших речей у картатий принт залишаються різноманітні топи. Зірки вуличної моди римують їх зі штанами вільного крою з таким самим візерунком, а також спідницями у білизняному стилі. Комплекти-трійки, що складають з бра, сорочки та мініспідниці, — також серед головних фаворитів сезону. Надихнутися на нову стилізацію пропонуємо образом модниці Еммануель Коффі.

Vogue.ua зібрав 5 найтрендовіших речей у клітинку віші, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

<b>Acne Studios</b>

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.