До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

"Канадський смокінг" — великий тренд сезону весна-літо 2024

Тенденція бохо та естетика Western, які тріумфували на показі чоловічої колекції Louis Vuitton, альбом Бейонсе, присвячений її техаському корінню, повернення моди на джинсову тканину влітку — все це чітко демонструє, що денім ніколи не втратить актуальності. За допомогою речей із цієї тканини можна скласти стильний образ — "канадський смокінг", або denim total look. Vogue.ua зібрав 6 ідей поєднання різноманітних предметів джинсового одягу, які варто втілити в життя вже зараз.

Шорти-бермуди і обʼємна сорочка

COS
COS

Реклама

Зручні та комфортні, джинсові шорти-бермуди є ідеальним вибором для поєднання з денімовою сорочкою розміру XXL із рукавами 3/4 для чарівного образу. Андрогінний характер вбрання виділяється завдяки додаванню делікатного взуття, як-от чорні балетки на пласкій підошві. Якщо ми чомусь навчилися з вуличного стилю, то це тому, що немає нічого, що не може вирішити denim total look.

Класична сорочка і джинси прямого крою

Isabel Marant
Isabel Marant

Сорочка та джинси, вишиті золотими квітковими мотивами, зʼявилися в колекції французького бренду Isabel Marant, який створює речі в естетиці бохо. Сорочка з відкладним коміром у поєднанні з джинсами з низькою посадкою темнішого відтінку індиго є альтернативою класичному костюму, з яким, якщо додати босоніжки на високих підборах і металеві аксесуари, не зрівняється жоден утилітарний образ.

Подовжена сорочка та джинси кльош

Rag & Bone
Rag & Bone

Щоб надати родзинки класичній сорочці, Rag & Bone пропонують модель Henley із трьома ґудзиками. Вільний крій робить її ідеальним вибором для поїздки в парк, зустрічі на каву чи побачення в кіно. Джинси кльош із середньою посадкою та широким кроєм є безпомилковим варіантом, особливо в поєднанні із джинсовою сорочкою.

Асиметрична сорочка і baggy джинси

Jason Wu
Jason Wu

Модний бренд Jason Wu навчав, що увага до деталей є важливою, оскільки вони відповідають за рівень впливу, який може справити одяг. У своїй весняно-літній колекції вони представили джинсову блузу, яка не тільки бездоганно пошита, але й підкреслює талію химерними рюшами. У пару ця ефектна річ потребує лише джинси baggy крою, яким віддають перевагу модниці.

Традиційна джинсова сорочка, куртка і джинси в тон

Rhude
Rhude

Бренд Rhude поєднує розкішну моду з легким стилем, який втілює сучасну елегантність, тож здатність переосмислювати класичні моделі є важливою для лейблу. Це не означає, що образи повинні бути різкими чи нетрадиційними. Все, що для цього потрібно, це ідеальна посадка, яка гарантує, що кожен елемент ідеально прилягає до тіла.

Велика сорочка та широкі джинси

Hed Mayner
Hed Mayner

Hed Mayner у своїй колекції сезону весна-літо 2024 показали силует розміру XXL. Ідеальний момент, щоб почати з тренду, який зачаровує своїм андрогінним шармом. Щоб ще більше підкреслити вбрання, виберіть білі кросівки або балетки на пласкій підошві для додаткового відтінку жіночності.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.