До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими штанами весна-літо 2023

Коли мова заходить про складання весняного гардеробу, окрім тренча, білої сорочки, квіткової сукні та нової пари синіх джинсів, потрібно також придбати штани, які виручать вас у будь-якій ситуації. У новому сезоні придивіться до широких варіантів, штанів-карго, шкіряних моделей і штанів bootcut, які можна носити як у діловому, так і в повсякденному міському гардеробі. Для дівчат, які мають ідеальний прес, підійдуть моделі з низькою посадкою, а для тих, хто хоче дарувати собі свято щодня — блискучі штани. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими штанами сезону весна-літо 2023.

Dries van Noten
Dries van Noten

Реклама

Карго

Штани-карго — безперечний фаворит у весняних колекціях брендів. Їхня функціональність робить їх найбажанішим предметом гардеробу, а кількість способів їхньої стилізації наближається до нескінченості. Christian Dior показали об'ємні утилітарні штани з великими кишенями у відтінку хакі, які бренд пропонує носити із квітковим топом. Тим часом Coperni показали світлу версію із заниженою талією в парі з костюмним жилетом, а Tibi запропонували темно-сині атласні штани в дуеті з базовим джемпером – беріть на замітку цю модну формулу на весну.

Christian Dior
Christian Dior

Coperni
Coperni

Tibi
Tibi

Bootcut

Штани bootcut — модель, відмінною рисою якої є обтисла верхня частина, наче легінси, і розширювана від коліна до низу штанина. Особливою популярністю ця модель користувалася в 1970-х роках і тепер вона готова знову повернутися до гардеробів модниць. Штани bootcut мають одну важливу перевагу — завдяки своєму дизайну вони візуально витягують силует, додаючи кілька сантиметрів до зросту. Наших фаворитів шукайте в колекціях Courrèges, Sacai, Proenza Schouler.

Courreges
Courreges

Sacai
Sacai

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Низька посадка

Суперечливий тренд нульових років на низьку посадку вже кілька років поспіль зʼявляється на модних подіумах. Цієї весни дизайнери, як і раніше, пропонують полюбити штани з низькою посадкою. Victoria Beckham показали штани прямого крою з білою корсажною стрічкою, Alexander McQueen запропонували класичну чорну версію, а Stella McCartney прикрасили штани фігурними вирізами, інкрустованими стразами.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Stella Mccartney
Stella Mccartney

Широкі

Широкі штани — вічна класика, тому, вибираючи цю модель, ви точно не помилитеся. Свого часу широкі штани популяризувала Мартін Дітріх, а зараз їх носять такі streetstyle-зірки, як Белла Гадід, Амаль Клуні та Вікторія Бекхем. Знайти наймодніші широкі штани в нейтральних відтінках можна у Max Mara та Nili Lotan, а за яскравими рішеннями — пряма дорога до Alberta Ferretti.

Max Mara
Max Mara

Nili Lotan
Nili Lotan

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Шкіряні

У нинішньому сезоні пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні — і носити шкіряні штани щодня, бо вони класно поєднуються з будь-якими речами. Ви можете складати total-leather-образи, як пропонують бренди в своїх колекціях, або міксувати шкіряні штани с білими сорочками, базовими джемперами чи маскуліними жакетами. У колекції Rokh ви знайдете двокольорову модель з розрізами у щиколоток, у Chloè – штани-кльош з люверсами, а у Peter Do — чорні штани прямого крою.

Peter Do
Peter Do

Chloe
Chloe

Rokh
Rokh

Блискучі

Блискучі фактури, серед яких лелітки, стрази, каміння, металізована тканина, мерехтливе ламі або зоряне напилення, що нагадує гліттер — один із головних трендів 2023 року. Крім блискучих аксесуарів цієї весни бренди зробили ставку на сяйливі штани — від зеленої моделі з сотнями леліток Valentino до штанів з ефектом голограми Dolce & Gabbana.

Valentino
Valentino

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Chanel
Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.