До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анімалістичні принти в колекціях весна-літо 2023

Кожен модний сезон приносить з собою все нові й нові тенденції. Утім, є і такі, що завдяки своїй практичності ніколи не втрачають актуальності. Серед таких трендів – анімалістичні принти, які щосезонно доводять свою позачасовість. І хоча вони не є надто простими для стилізації, прийдешньої весни дизайнери й далі запевняють у зворотному. Vogue.ua зібрав найстильніші образи зі звіриними принтами в нових колекціях.

Khaite
Khaite

Реклама

16Arlington
16Arlington

Перші сходинки сезонних трендів забирає собі зміїний принт. Хиже забарвлення привласнює собі всю увагу образу, тож часто модниці побоюються таких візерунків. Але прийдешньої весни варто відкинути всі упередження. Пальта, топи, водолазки, мініспідниці, блузи з відкладеним коміром та навіть босоніжки – бренди, як-от 16Arlington та Khaite, представили широкий асортимент одягу й аксесуарів зі зміїним принтом. Ще один "хижак", що заслуговує особливої уваги, – тигровий принт. Шанувальницям мінімалізму радимо додавати його до образу порціонно, наприклад, обираючи легінси, як у Gucci. Ще одна альтернатива – віддати перевагу яскравим кольорам з переосмисленим тигром, як у колекції Versace.

Gucci
Gucci

Versace
Versace

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Вбратися в animaltotallook – завдання із зірочкою, втім коли ще пробувати нову стилізацію, як не зараз? Натхненням може слугувати анімалістичний образ від Dolce & Gabbana. Модель дефілювала подіумом у тренчі, топі, штанах приталеного крою, босоніжках та із сумкою, прикрашеними леопардовим візерунком. До того ж, звірині принти ідеально пасуватимуть і для вечірнього образу. Доказом цього є образ, представлений SaintLaurent під час весняно-літнього шоу бренду в Парижі.

Saint Laurent
Saint Laurent

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Tod's
Tod's

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.