До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Утилітарний стиль у колекціях весна-літо 2023

ОЛЕКСАНДРА СЕМЕНЧЕНКО

Великогабаритні кишені, характерні ґудзики, нейтральні кольори та, звісно, штани карго — усе це так чи інакше характеризує утилітарний стиль, що ввібрав у себе ознаки робочої уніформи, стилів мілітарі й сафарі. Vogue.ua зібрав найефектніші утилітарні образи в колекціях весна-літо 2023.

Stella McCartney
Stella McCartney

Реклама

Tod's
Tod's

Комфорт і практичність залишаються в центрі уваги в новому сезоні. Тож не дивно, що у світло софітів вийшли речі утилітарного стилю, особливість якого — в деталях: безліч кишень для того, щоб було куди покласти смартфон та інші важливі ґаджети; ремені, щоб припасувати одяг до фігури; елементи, що відстібаються для трансформації образу під різні запити й погодні умови. Особливо ефектними майбутнього сезону будуть утилітарні костюми, як у колекціях Stella McCartney й Tod's.

Coperni
Coperni

Fendi
Fendi

За омріяними штанами карго радимо звернутися до колекцій Fendi й Coperni. Нейтральні кольори в них поєднуються з декоративними деталями, як-от ременями й помітними пряжками. Комбінувати такі штани бренди пропонують з нейтральними речами: звичними майками, футболками, лонгслівами чи гольфами.

Sacai
Sacai

Miu Miu
Miu Miu

Та не штанами єдиними. Miu Miu показали спідницю, відтворену в утилітарному стилі. У пару до низької посадки Міучча Прада додала характерні великі кишені, що мають по-справжньому ефектний вигляд на шкіряній міді. Sacai же зробили ставку на топ зі спущеною лінією плечей. Окрім цього, радимо придивитися до джинсових двійок, як у колекції Givenchy. Практичність використаного матеріалу дасть змогу носити такий канадський смокінг за будь-якої нагоди.

Givenchy
Givenchy

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.