До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

8 трендів верхнього одягу за версією знаменитостей

Під час минулого Тижня моди дизайнери повернулися до основ, зосередившись на позачасових силуетах, як-от джинсова куртка або твідовий жакет. Утім, також можна побачити зростання попиту на більш передові речі, як-от байкерська куртка та шкіряний тренч. Vogue.ua зазирнув у гардероби зірок індустрії та зібрав 8 головних трендів верхнього одягу поточного сезону.

Джинсова куртка

Реклама

Джинсова куртка, незамінна в осінньому гардеробі, упевнено повертається на вулиці модних столиць. Якщо дизайнери зараз представляють його в неструктурованих інтерпретаціях і варіаціях від кутюр, то Гейлі Бібер, зі свого боку, зосереджується на класичній оверсайз-моделі.

Твідовий жакет

Якби нам довелося назвати лише один тренд верхнього одягу, який систематично з’являється щоосені, то, мабуть, це був би твідовий жакет. Це і не дивно, адже він ідеально пасує для того, щоб надати будь-якому образу шикарного й елегантного вигляду. Кеті Голмс підтвердила це, обравши чорний твідовий жакет, який поєднала з широкими синіми джинсами.

Байкерська куртка

Байкерська куртка, яку швидко полюбили всі круті дівчата, має намір знову залишити свій слід цієї осені. Як і Каміль Разат, обирайте широкий крій з відкритими плечима та яскраві кольори.

Університетський бомбер

Флагмани 1960-х років, такі бомбери беруть свій початок в американських університетах, а точніше, у Гарварді. Попри те, що спочатку вони були розповсюджені лише в Сполучених Штатах, цей одяг, який можна впізнати за світлими рукавами та кольоровими вставками, згодом перетнув Атлантику, ставши невід’ємною частиною осінніх гардеробів найвідоміших fashion-персон. Останньою, хто піддався цьому тренду, стала Ельза Госк, яка з'явилася в бомбері білих і гакі відтінків.

Сорочка із щільної тканини

Щільна сорочка є характерним міжсезонним одягом, який знаменитості люблять демонструвати, коли температура починає падати. Софія Річі, наприклад, вибрала темно-коричневу модель, яку поєднала зі штанами в тон. Це гарний спосіб зробити один із зіркових кольорів сезону своїм.

Атласний блейзер

Блейзер — певно, найпопулярніша річ осінньо-зимового сезону. І якщо минулого року чорний блейзер XXL був у центрі уваги, то у 2023-му ми наважуємося пограти з матеріалами, зокрема з атласом. Для шарму в стилі 1980-х обирайте моделі з ефектними ретролініями.

Шкіряний тренч

Це, безсумнівно, найсексуальніший тренд осені. Шкіра домінувала на подіумах сезону осінь-зима 2023/2024, з’явившись на сукнях, спідницях, а також жакетах. І серед представлених моделей шкіряний тренч, здається, є тією річчю, у яку варто інвестувати цієї осені. Нещодавно в Нью-Йорку Емілі Ратаковскі, законодавицю моди, помітили в бордовому шкіряному плащі.

Замшева куртка

На хвилі відродження шкільної моди та естетики preppy, замшеві куртки, здається, повертаються цієї осені. Завдяки вінтажному шарму вони створюють розслаблений вигляд. Тож після Емілі Ратаковскі та Алекси Чанг настала черга Каміль Шар’єр спробувати цю тенденцію.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.