До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 4 модні способи носити байкерську куртку

Є певні речі гардеробу, до яких мода повертається знову і знову. Байкерська куртка – одна з них. Цього сезону мотоциклетні куртки були всюди, але вже в новому прочитанні. Дизайнери комбінували шкіряні куртки як з джинсами і футболками, так і з елегантними сукнями й охайним одягом. На вулицях Тижнів моди модниці також вибирали саме потерті байкерські куртки, міксуючи їх зі спортивними штанами та низькими кросівками. Ми зібрали 4 найпопулярніші способи, як носити байкерську куртку у новому весняному сезоні.

З джинсами з високою посадкою

Байкерська шкіряна куртка є позачасовим і універсальним елементом весняного стилю. Кількість способів носити її — безліч, але найпростіший варіант — комбінувати з джинсами з високою посадкою. Цей практичний і модний ансамбль можна носить щодня, і він ніколи вам не набридне. Додавайте за настроєм бавовні сорочки чи трикотажні топи, кросівки чи туфлі.

Реклама

Зі спідницею у стилі преппі

Мікс стилів — один із головних модних прийомів, який здатний освіжити будь-який образ. Поєднуйте охайну шкільну естетику, що включає відполіровані лофери, напрасовані сорочки, трикотажні жилетки і спідниці в складку з грубими байкерськими куртками для контрасту.

З широкими штанами

Широкі класичні штани легко подружити не лише з елегантним пальтом, але й зі шкіряними куртками. Щоб урівноважити образ, додайте лофери на масивній підошві та трендову сумку з помітною фурнітурою.

З максісукнею

Носіть байкерську куртку з максісукнями за прикладом Saint Laurent, які відтворили елегантність 1980-х на новому рівні – здебільшого завдяки масивним підплічникам, використаним у шкіряних куртках бренду. Так, величезні байкерські куртки поєднувалися з максісукнями з капюшонами та приталеними силуетами до підлоги. Беріть на замітку цей прийом і дивіться, як його використовують streetstyle-зірки цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.