До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

7 найкращих способів носити шорти-боксери

Шорти-боксери — не просто зручна річ, а й модний тренд, який кілька сезонів не втрачає популярності завдяки своїй невимушеності. Цього літа цей колись класичний чоловічий предмет гардероба став особливо актуальним і заполонив тікток.

Comme Si
Comme Si

Реклама

З чоловічого гардероба боксерки перекочували в жіночий, зазнавши значних трансформацій. Сучасні моделі вирізняються різноманітністю фасонів, матеріалів та дизайну. Вони можуть бути як частиною спортивного костюма, так і елементом вишуканого образу. Витоки цього тренду можна простежити до 2022 року, коли Miu Miu представив провокаційну інтерпретацію боксерських шортів та мініспідниць, з-під яких визирала спідня білизна. Цей натяк на моду початку 2000-х років розпалив широку дискусію навколо цього елемента гардероба. Згодом бренди на кшталт Bottega Veneta та The Row запропонували більш витончені варіанти для осені 2023 року. Вони поєднували напівзаправлені боксери з піджаками та шкіряними шльопанцями, створюючи елегантний діловий образ.

Цьогоріч GQ оголосив чоловічі боксерські шорти одним із найгарячіших трендів чоловічого одягу в жіночій моді. І справді, немає кращого часу для експериментів з цим сміливим образом, ніж спекотне літо. Одними із перших боксери почали носити Белла Гадід, Алекса Чанг та Кендалл Дженнер, а Зендея додала їм препі-відтінку під час промотуру фільму "Суперники". Поєднавши сині боксерські шорти в смужку з класичною сорочкою та гострими човниками, вона продемонструвала універсальність цього стилю. Загалом тренд на боксерські шорти виявився доволі стійким, здатним адаптуватися до різних естетик і залишатися актуальним сезон за сезоном. Нижче ми пропонуємо сім способів втілити цей тренд: романтичний, модний, спортивний, пляжний, препі або просто невимушений — краса боксерських шортів у їхній універсальності.

Боксерки в тонку смужку

<b>SÉBLINE</b>

Спортивні боксерські шорти в тонку смужку набувають жіночного вигляду завдяки поєднанню з витонченою блузою. Доповніть образ сумкою з рафії та червоними сітчастими балетками, додайте трохи настрою за допомогою об'ємного намиста — і матимете легкий та невимушений образ.

Боксерки на резинці з лого

<b>HOMMEGIRLS</b>

Перетворіть мініатюрні боксерки, як-от Hommegirls, на елегантний елемент образу за допомогою трикотажного топа та стильних босоніжок на невеликих підборах. Доповніть ансамбль протисонцевими окулярами в металевій оправі, солом'яним капелюхом та сумочкою з декором для яскравого акценту.

Білі боксерки

<b>CDLP</b>

Створіть органічне поєднання спортивного та препі-стилів, обравши білі боксерські шорти та однотонну сорочку. Доповніть образ комфортними кросівками, ретроокулярами та чорною шкіряною сумкою. Додайте жіночності за допомогою шовкової хустки, зав'язаної на ручці сумки або у волоссі.

Боксерки в яскраву смужку

<b>SOLID & STRIPED</b>

Збираючись на пляж, виберіть яскравий купальник-бікіні та сині боксерські шорти. Доповніть образ плетеною сумкою та солом'яним капелюхом. Хустка з неординарним візерунком може стати стильним топом для обіду після купання.

Кольорові боксерки

<b>COMME SI</b>

Спробуйте трендове поєднання гумових сандалів та мініатюрних топів. Скажімо, ви можете обрати яскраві гумові шльопанці Ancient Greek Sandals і топ Coucou Intimates. Чудовим акцентом стануть зелені смугасті боксерки. Додайте образу родзинки за допомогою сітчастої сумки та ретроокулярів.

Вкорочені боксерки

<b>DÔEN</b>

Відчуйте безтурботність літа завдяки злегка пом'ятому топу, як-от у J.Crew, синьо-білим шортам та прикрасам з морськими мушлями, натхненим вінтажними оздобами. Балетки Мері Джейн додадуть образу міського шику, а стильний клатч стане чудовою альтернативою великій сумці через плече.

Довгі боксерки

<b>THE FRANKIE SHOP</b>

Відчуйте атмосферу фільмів Ненсі Маєрс із темно-синіми шортами The Frankie Shop ву поєднанні з рибальськими сандалями. Додайте текстури за допомогою поло кроше та сумки в морському стилі. Кулон з мотузки завершить образ та стане додатковим цікавим акцентом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.