До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей, яких варто позбутися цієї осені

Звісно, позачасова база потрібна завжди, але й оновлювати гардероб раз на сезон трендовими речами теж забувати не варто. Vogue.ua зібрав 5 речей, які втратили свою актуальність, і запропонував їм на зміну кілька гостромодних трендів сезону осінь-зима 2022/2023.

Khaite

Придбати: лаковані ботфорти

Прибрати: замшеві ботфорти

Пам’ятаєте часи, коли наймоднішим взуттям вважали замшеві ботфорти-панчохи, що повторюють контур ніг? У новому сезоні забудьте про це взуття й натомість придивіться до зухвалих лакованих ботфортів, які були майже в усіх колекціях цього сезону. У Giambattista Valli ви знайдете високі чоботи з крокодиловим тисненням, у Coperni – чоботи-панчохи з чорного вінілу, а в Bottega Veneta – сміливу модель в ефектному зеленому кольорі.

Реклама
Coperni
Giambattista Valli
Bottega Veneta

Придбати: довжина максі

Прибрати: довжина до колін

Ця осінь не терпить півзаходів, особливо коли йдеться про середню довжину до колін. Правильним рішенням буде вибирати довжину міні чи максі, але ми радимо, з огляду на холодну погоду, таки зупинити свій вибір на другій. Ви можете освіжити свій стиль за допомогою довгої спідниці прямого крою Kwaidan Editions, мінімалістичної силуетної сукні Saint Laurent, на яку так приємно нанизувати прикраси, або закутатися в модні максіпальта, наприклад з колекції Loewe.

Kwaidan Editions
Saint Laurent
Loewe

Придбати: широкі штани

Прибрати: штани скіні

Якщо хочете, щоб ваш образ мав невимушений та стильний вигляд, то радимо додати до гардероба універсальні широкі штани. На перший погляд, ви можете подумати, що подібний силует додаватиме зайвих сантиметрів або буде непрактичним на вигляд через об’єм, проте все якраз навпаки. Ми радимо прибрати з арсеналу вузькі штани цієї осені й вибрати їм на заміну розслаблені варіанти The Row, No.21 чи Louis Vuiton. Брати приклад пропонуємо з таких модниць, як Белла Гадід, Гейлі Бібер та Кеті Голмс, які дуже часто використовують широкі штани як секретний стилістичний прийом.

The Row
No.21
Louis Vuiton

Придбати: сумку-мішок

Прибрати: великий рюкзак

Ми раніше розповідали вам про сенсаційну сумку Balenciaga, яка формою подібна до пакета для сміття. Ця модель спричинила великий резонанс у модному суспільстві, проте це не єдиний бренд, що зробив ставку цього сезону на сумку-мішок. Так, у колекції Khaite з’явилася шкіряна сумка-шопер з довгими ручками, а Acne Studios представили імпровізований мішок з деніму в техніці печворк. Що ж, мабуть, настав час забути про рюкзаки й почати придивлятися до безформних сумок.

Khaite

Balenciaga

Acne Studios

Придбати: шкіряний тренч

Прибрати: картатий тренч

Цієї осені звання наймоднішого верхнього одягу справедливо дістається шкіряному тренчу. Цей практичний та стильний плащ пасуватиме дівчатам, які втомилися від класичних бежевих тренчкотів і хочуть вивести свій стиль на новий рівень за допомогою зухвалої шкіри. Як щодо шкіряного плаща Chanel, який марка пропонує носити з гумовими чоботами, білого тренду Bottega Veneta або байкерського варіанта з розрізами Acne Studios?

Chanel
Bottega Veneta
Acne Studios

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.