До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі максіпальта в колекціях осінь-зима 2022/2023

Пальто – найуніверсальніший верхній одяг осінньо-зимового періоду. Воно досить тепле, аби зігріти прохолодними днями, практичне, аби вписатися в будь-який гардероб, і лаконічне, здатне стильно завершити будь-який образ. Та нового сезону дизайнери роблять ставку на відчуття затишку: модні подіуми захопили подовжені й надмірно збільшені максіпальта, якими можна огорнутися, наче ковдрою. Vogue.ua зібрав найкращі максіпальта в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Coperni
Stella McCartney

Екохутро – не новина у світі моди, та прийдешньої осені варто звернути свою увагу саме на пальта, зроблені з цього матеріалу. М’які й теплі, вони можуть стильно сусідити з високими чоботами – найтрендовішим взуттям сезону. Надихнутися на схожу стилізацію допоможуть колекції Stella McCartney та Coperni, які також наголошують ще й на головних кольорах року, що так гріють душу, – жовтому та блакитному.

Реклама
Acne Studios
Jil Sander

Моделі, що й справді дещо схожі на затишні ковдри, можна було побачити на показах Acne Studios та Jil Sander. Обидва бренди зробили вибір у бік не тільки цікавого крою, а й принтів. Так, Acne Studios презентували максіпальто крою кімоно з поясом та флористичними мотивами, а Jil Sander – модель з анімалістичним принтом і торочками. Окрім цього, продовжують свою переможну ходу й "дуті" максіпальта, які так обожнює Ріанна. Таке показали Versace у своїй осінньо-зимовій колекції. А от Loewe зробили ставку на переосмислену класику: довге вовняне пальто бренд прикрасив другим шаром, зробленим з короткого хутра й шкіри.

Versace
Loewe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.