До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряний тренч – річ, яка неодмінно має зʼявитися в осінньому гардеробі

Тренчі є основою осіннього гардеробу, та цього сезону такі бренди, як Acne Studios, Bottega Veneta та Chanel, замінюють звичну бавовну шкірою – як приглушених, так і яскравих кольорів. Легіони шанувальників стилю "Матриці" та кібершику Нео та Трініті у захваті від місії цього верхнього одягу – повернути сексапільний гранж. Знаменитості вже давно захопилися шкірою, зокрема, і Кім Кардаш'ян.

Кім Кардаш'ян

Особливість шкіряного тренча полягає в тому, що він відкриває консервативний стиль верхнього одягу для тих, хто вважає моделі з поясом занадто простими для свого образу. Ніщо не має такого прагматичного вигляду, як класичний тренч, який носять із лоферами – на відміну від його більш бунтарського брата, що спонукає до пригод. Chanel, як і завжди, покладаються на розкіш, переосмислюючи традиційний стиль шкіряного пальта. Їхню модель, яку варто носити із високими чоботами з логотипом від кутюр, схвалюють поціновувачки французького шику.

Реклама
Chanel
Bottega Veneta
Acne Studios

Шкіряний тренч — це також більш зважений спосіб пристосувати тенденцію байкерських курток, які раз у раз зʼявлялися на подіумах сезону осінь-зима 2022/2023. Крім того, це витончений спосіб додати привабливості гардеробу у перехідний модний період. Байкерські куртки мають обмежені варіанти стилізації, тоді як тренч можна поєднувати майже з будь-чим. Серед аксесуарів, що супроводжують цей верхній одяг, – чорні протисонцеві окуляри, які не підлягають обговоренню, якщо ви, як і Демна Гвасалія та Кім К, прихильниця стилю бурхливих 1990-х.

Chloe
Etro
Prada

Vogue.ua зібрав 8 шкіряних тренчів, які стануть зірками будь-якого осіннього образу.

Текст: Alice Newbold

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.