До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші максіспідниці сезону осінь-зима 2022/2023

Попри те, що довжина міні домінувала на модних подіумах останні кілька сезонів поспіль, елегантна й стримана максідовжина таки заявила про себе в колекціях дизайнерів. Ще влітку 2022 року кількість спідниць до підлоги різко збільшилася на модних подіумах, а streetstyle-активістки почали показувати, як їх носити в спеку. З настанням нового осіннього сезону максіспідниці стало ще простіше носити, адже за холодної погоди зовсім не хочеться вибирати короткі спідниці.

Saint Laurent

Цієї осені дизайнери пропонують відкласти короткі спідниці до потепління та зробити ставку на елегантні й стримані максіспідниці, натхнені стилем 1990-х. Придивіться до лаконічної шовкової спідниці Saint Laurent, яку легко подружити з грубою шкірою, або до вовняної коричневої спідниці-колони Ludovic de Saint Sernin, яку можна носити замість штанів на роботу. Зі зростанням попиту на затишний і теплий трикотаж у холодну погоду дизайнери вирішили запропонувати довгі спідниці, які ви можете носити як у спідничних сетах, так і поєднувати з іншими елементами гардероба: об’ємними светрами, в’язаними жилетами, жіночними жакетами, водолазками й сорочками. У колекції Altuzarra ви знайдете нюдову спідницю в рубчик, у Vetemens — спортивну модель на гумці, а в Chanel — ошатний варіант з блискучої тканини.

Реклама
Chanel
Altuzarra
Marc Jacobs

З настанням осені довжина максі стала головним трендом у колекціях брендів. Так, Marc Jacobs вирішили поєднати мінімалістичний дизайн 1990-х та низьку посадку 2000-х. У результаті вийшла максіспідниця, яка ледь трималася на стегнах. Таку саму модель, але в білому кольорі, носила Дуа Ліпа на свій день народження. Спідницю з деніму в довжині максі ви знайдете в Acne Studios, картату модель у шкільному стилі — у No.21, а за шкіряною спідницею варто вирушити до Kwaidan Editions.

Acne Studios
No.21
Vetemens
Kwaidan Editions
Ludovic de Saint Sernin

Vogue.ua зібрав наймодніші максіспідниці сезону осінь-зима 2022/2023.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.