До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних кольорів сезону осінь-зима 2023/2024

Вже за місяць ми поповнюватимемо гардероб новими осінньо-зимовими речами, які бренди презентували у своїх колекціях у лютому 2023 року. Пропонуємо заглянути наперед і дізнатися, яка кольорова гама буде в тренді наступного сезону. Vogue.ua зібрав 5 головних кольорів у колекціях осінь-зима 2023/2024, на які варто звернути увагу.

Versace
Versace

Реклама

Червоний

Пристрасний, владний і сексуальний червоний колір був буквально скрізь у нових колекціях — від яскраво-червоної версії до глибоких бордових відтінків. Victoria Beckham представили трикотажний сет у класичному червоному кольорі, що складається з мініспідниці та джемпера з похилими плечима, Hermès показали затишний монохромний ансамбль у відтінку витриманого червоного вина, а Prada запропонували спідничний шкіряний костюм у відтінку кохання.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Hermes
Hermes

Prada
Prada

Делікатний рожевий

Якщо минулої осені одним із наймодніших кольорів був рожевий, що нагадує улюблений відтінок ляльки Барбі, то наступного сезону дизайнери рекомендують полюбити його делікатну версію. Незважаючи на ніжність цього кольору, бренди пропонують носити його у парі чорним відтінком, а також впроваджують у зухвалі образи. Наприклад, Chanel поєднували елегантний кардиган і спідницю з блиском із грубими чоботами, а Diesel зробили ставку на мікс ботфортів до стегон та пухнастого светра у відтінку Baby Pink.

Valentino
Valentino

Chanel
Chanel

Diesel
Diesel

Жовтий

Оптимістичний жовтий колір планує стати модним антидепресантом у майбутньому сезоні. Він не тільки прикрашатиме ваш новий одяг, але й даруватиме відчуття радості та тепла, немов маленький промінчик світла. Дизайнери показали десятки сонячних образів, які вселяють впевненість у світле майбутнє. Наші фаворити шукайте в колекціях GCDS, Valentino, Jil Sander та Erdem.

Erdem
Erdem

Jil Sander
Jil Sander

GCDS
GCDS

Металік

Схоже, дизайнери не готові прощатися з металевими відтінками. У колекціях сезону осінь-зима 2023/2024 срібний колір зайняв головну позицію. Alberta Ferretti показали срібний брючний костюм із оксамиту розслабленого крою, Blumarine — сукню по фігурі ніби з рідкої платини, а Paco Rabanne — свою фірмову сукню-кольчугу.

Paco Rabbane
Paco Rabbane

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Blumarine
Blumarine

Темно-синій

Ще один колір, який буде актуальним наступної осені — темно-синій. Цей універсальний, елегантний і глибокий відтінок слід назвати новим чорним, адже його можна носити щодня абсолютно в різних інтерпретаціях. Наприклад, у колекції Saint Laurent ви зустрінете спідничний костюм із жакетом маскулінного крою, який підкреслює витонченість жіночої фігури, у Fendi — атласний брючний костюм, а у Ferragamo — зухвалу мінісукню з синього латексу.

Saint Laurent
Saint Laurent

Fendi
Fendi

Ferreagamo
Ferreagamo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.