До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лаймовий — модний відтінок у колекціях весна-літо 2023

Є тенденції, які складно відстежувати в колекціях брендів, а є ті, які відразу впадають в око, – тренд на лаймовий відтінок стосується саме останньої категорії. У новому сезоні весна-літо 2023 дизайнери одноголосно радять завести собі хоча б одну річ у цьому яскравому зеленому відтінку — від брючних костюмів і шовкових суконь MichaelKorsCollection до романтичних образів з оборками EsterManas і повсякденних трикотажних міні JilSander.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Реклама

Якщо в минулих сезонах можна було часто побачити колекції, огорнуті з ніг до голови в колір Kellygreen, то в новому сезоні дизайнери пропонують робити ставку на його нову й не менш привабливу лаймову версію. Якщо вірити Fendi та VictoriaBeckham, то яскраві сплески лайма стануть головною прикрасою цієї весни. Якщо Кім Джонс показав напівпрозорі сукні з яскравими деталями для літньої погоди, то Вікторія Бекхем представила елегантні сукні з чорними ботфортами-панчохами та високими рукавичками, які можна носити вже в березні.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Jil Sander
Jil Sander

Rejina Pyo
Rejina Pyo

Хіба це випадковий збіг, що цього року на платформі Lyst щомісяця переглядалося в середньому 39 000 сторінок товарів у відтінку лайма? Ми вважаємо, що навряд. Швидше за все, цей зелений відтінок стане найбажанішим кольором 2023 року. Шукайте модні широкі штани та незвичайні корсети в колекції CollinaStrada, трикотажні сукні по фігурі у RejinaPyo, брючні костюми у MichaelKorsCollection та образи з великими ефектними рукавами у ProenzaSchouler. Ми впевнені, що модні образи в лаймовому кольорі скоро носитимуть усі головні it-girls.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Collina Strada
Collina Strada

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell

Fendi
Fendi

Huishan Zhang
Huishan Zhang

Vogue.ua зібрав 10 модних речей у лаймовому відтінку.

[GALLERYtype_gallery=scroll; id=183885;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.