До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

10 головних пар взуття сезону осінь-зима 2024/2025

Коли, як не зараз, готуватися до осіннього сезону! Ховаючи босоніжки до наступного літа, ми вже знаємо, яке взуття буде наймоднішим цього осінньо-зимового сезону. Пропонуємо ознайомитися з цими 10 парами якнайшвидше.

Area
Area

Реклама

Туфлі з ремінцем

Найбільш осінній та найвишуканіший варіант взуття на початок осені. Туфлі, які усім своїм єством нагадують культову модель балеток Mary Jane, радимо стилізувати з широкими джинсами та плісированими спідницями. Зверху — біла сорочка та жакет або трикотажний светр.

Giorgio Armani
Giorgio Armani

Le Monde Beryl
Le Monde Beryl

Gianvito Rossi
Gianvito Rossi

Туфлі з атласу

Для ранніх осінніх виходів або для створення коктейльного образу. Туфлі з атласу нагадують богемну естетику 1950-х, і цього прохолодного сезону варто обирати не лише чорні моделі, а й пари у ніжному рожевому, цитриновому та синьому кольорах.

Ferragamo
Ferragamo

Malone Souliers
Malone Souliers

Zara
Zara

Черевики на шнурівці

Броги, дербі, оксфорди, монки — різноманітні черевики маскулінних силуетів тріумфували на показах сезону осінь-зима 2024/2025. Наймоднішим елементом такого взуття цього року є шнурівка.

Max Mara
Max Mara

Bally
Bally

Max Mara
Max Mara

Чоботи, натхнені кінним спортом

Запозичені зі світу кінного спорту заокруглений носок, висота до коліна та пряжки цього року мають постать модних чобіт. Найкращим вибором кольору будуть чорний та бордовий, щоб носити їх і восени, і взимку. Стильною альтернативою також стануть гумові версії кінних чобіт.

Gucci
Gucci

Loro Piana
Loro Piana

PFIFF
PFIFF

Широкі високі чоботи

Ці чоботи мають надто вишуканий вигляд, щоб назвати їхню мішкуватість вже знайомим словом slouchy. Широкі та елегантні водночас, вони нагадують штани кльош, тому м'які та незвичні "чоботи-кльош" мають стати гітом найближчого сезону.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Zara
Zara

The Attico
The Attico

Класичні лофери

З м'якої шкіри, акцентованим носком та на плоскій підошві — це найкласичніші лофери, які до того ж є й найнеобхіднішим взуттям в гардеробі. Обирайте пару чорного або коричневого кольору й спокійно взувайте щодня.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Gucci
Gucci

Sebago
Sebago

Масивні гумовці

Гумовці, що нагадують туфлі з мультфільмів, не зникають з модних показів. Вони ідеальні для вологих днів та настільки цікаві візуально, що гріх не скористатися цією особливістю.

Simone Rocha
Simone Rocha

Crocs
Crocs

Balenciaga
Balenciaga

Пухнасте взуття

З одного боку, туфлі з пір'ям нагадують про моду 1920-х, а з іншого — є наївним та милим атрибутом, який хочеться використати в образі, щоб додати йому легкості. Якщо любите незвичайне взуття, то така пухнаста пара має поповнити колекцію.

Erdem
Erdem

Saint Laurent
Saint Laurent

Khaite
Khaite

Човники в стилі 1980-х

Ми називаємо їх "бабусиними" туфлями. Прохолодного сезону вони теж впевнено доповнюватимуть образи: першу половину осені товаришуватимуть на вулицях міста, будуть змінною парою в офісі.

Altuzarra
Altuzarra

Toteme
Toteme

Marsèll
Marsèll

Червоні туфлі

Червоні туфлі є позачасовою парою, яка сезону осінь-зима 2024/2025 буде прикрашати ваші стилізації. Ви можете вдягнути стриманий чорний чи сірий образ, а червоні туфлі на підборах миттєво стануть найкращим акцентним елементом стилізації.

Versace
Versace

Gianvito Rossi
Gianvito Rossi

Zara
Zara

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.