До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 пар балеток, в яких ми ходитимемо цієї весни

Балетки завжди в моді. Це універсальне взуття, яке влучно вписується у більшість стилів і дозволяє створити зручні образи для романтичних осіб (і не тільки). Погляньмо, які балетки варто вибрати цієї весни — класичні Мері Джейн, яскраві, у сіточку чи схожі на пуанти?

Getty Images
Getty Images

Реклама

Класичні чорні

Класичні чорні балетки Мері Джейн є, безумовно, улюбленою парою тих, хто любить елегантність без зусиль. А якщо закортить розбавити класику, можна обрати Мері Джейн з металевими вставками або пару геометричного крою.

Getty Images
Getty Images

Mango
Mango

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Кольорові балетки

Чого хочеться весною, так це побільше кольорів та яскравості. Взуття може стати доречним барвистим акцентом, який розбавить образ. Можна зупинитися на лакових червоних балетках або парах з анімалістичним принтом. Також варто звернути увагу на балетки з тендітним бантиком, моделі з атласу та в ніжних кольорах — наприклад, бежеві та блакитні.

Spotlight / Valentina Valdinoci
Spotlight / Valentina Valdinoci

Mansur Gavriel
Mansur Gavriel

Loeffler Randall
Loeffler Randall

Gianvito Rossi
Gianvito Rossi

Мереживні балетки

Це взуття привертає увагу ажурною сіткою, візерунками-дірочками, мінімалізмом та незвичністю. Цього сезону радимо відійти від класичних моделей та дозволити собі дещицю казкової ніжності — балетки із прозорої тканини з квітковими аплікаціями. Проте і класична тонка напівпрозора сітка завжди буде доречною.

Getty Images
Getty Images

Alaïa
Alaïa

Mach &
Mach &

Khaite
Khaite

Балетки-пуанти

Ці балетки надають образу ніжності, надихають балетною естетикою та вирізняються зручністю — атласні стрічки або ремінці добре фіксують взуття на ногах. Для класичного образу вибирайте чорні балетки. Дрібку зухвалості додадуть балетки з металевими вставками та ремінцями.

Getty Images
Getty Images

Repetto
Repetto

Miu Miu
Miu Miu

"Металеві" балетки

Цього сезону балетки з металізованою фактурою будуть доречними не тільки ввечері, а й будь-якої години дня. Щоб встигати за тенденціями, вибирайте сріблясті балетки та не нехтуйте блискітками.

Bally
Bally

Jimmy Choo
Jimmy Choo

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.