До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: з яким взуттям носити штани карго цього сезону

Штани карго з великими кишенями з щільних тканин поєднують сучасну витонченість із молодіжним і сучасним підходом. Донедавна вони вважалися частиною міської естетики, але зміна трендів вказує на них як на продовження мінімалістичного стилю. Тенденції сезону весна-літо 2024 допомагають прийняти одяг, який носили підлітки "нульових", як базовий елемент сучасного гардеробу кожної жінки. Ось уже кілька сезонів поспіль штани військового походження красуються в каталогах всіх модних брендів: від Saint Laurent до CPlus. Vogue.ua зібрав наймодніші виходи модниць та розібрався, з яким взуттям якнайкраще поєднувати штани карго цього сезону.

Штани карго та босоніжки на підборах

Реклама

Взуття є і буде невід’ємною частиною будь-якого образу. Але босоніжки на підборах – це той елемент, який своїми тонкими ремінцями стилізує вільний силует штанів. Крім того, варто доповнити образ чорним блейзером і базовою блузою, щоб підлаштувати штани карго під офісний дрескод.

Лляний жилет, штани карго та двоколірні туфлі

Влітку слід довіряти легким тканинам, наприклад льону. Так, лляний жилет, класичний предмет гардеробу, завдяки своєму приталеному силуету додає нотку професіоналізму будь-якому образу. Що стосується решти одягу, зробіть вибір у бік штанів карго прямого крою, а також човників з ретро-дизайном.

Джинсові штани карго та блискучі мюлі

Джинсова тканина завжди буде бажаною для будь-якого випадку. Зрештою, під час Тижня моди сезону весна-літо 2024 Valentino вже підтвердили елегантність джинсових штанів карго. Це також ідеальна модель для демонстрації блискучого взуття, яке визнане одним з найгарячіших трендів серед аксесуарів. Нотка спонтанності та веселощів.

Мішкуваті штани карго та чорні туфлі-човники

Білі штани карго в поєднанні з туфлями на низьких підборах і жакетом — ідеальна формула початку осені. Streetstyle-зірки роблять ставку на цю комбінацію, вибираючи вільні силуети та легкі тканини, які надають свіжості, завершуючи образ контрастним жакетом. Туфлі з трикутним або прямокутним мисом чорного кольору – найкраща літня інвестиція. Їхній нейтральний колір поєднується з будь-яким виробом, а класичний крій підтверджено будинками моди, як минулого сезону, так і поточного.

Штани карго та байкерські черевики

Джіджі Гадід підтверджує теорію про те, що штани карго цілком типові для вуличного стилю супермоделі, який ми всі можемо носити. Для одного зі своїх останніх виходів супермодель обрала образ у стилі total denim: штани темних тонів були доповнені блейзером і сорочкою, які додали елегантності міським штанам. Звичайно, не бракувало чорних байкерських черевиків на платформі.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.