До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити взуття на танкетці цього літа

Оскільки настав останній літній місяць, ми пропонуємо, окрім босоніжок з тонкими ремінцями, мюлів, сандалій-гладіаторів та рибальських моделей, звернути увагу на босоніжки на танкетці — взуття, яке знову на піку популярності. Подібно до інших актуальних речей, як-от топи-кроше й штани карго, танкетки є класикою літнього стилю — їх давно полюбили як знаменитості, так і streetstyle-інфлюенсери. Босоніжки на танкетці — універсальна пара взуття на щодень. Вони не надто високі, як взуття зі звичайними підборами, але все ж таки додають кілька бажаних сантиметрів до зросту й водночас залишаються надзвичайно зручними та практичними.

Streetstyle

Трохи віддаляючись від коркової танкетки ранніх нульових (яку ви теж можете побачити на вулицях модних столиць), сучасні літні моделі вирізняються різноманітністю кольорів і матеріалів — від пластикових варіантів до замші й барвистої м’якої шкіри. Часто можна помітити модниць у босоніжках з фігурною танкеткою, строкатих моделях та варіантах з ремінцями, що добре фіксують ногу. Streetstyle-інфлюенсери комбінують босоніжки на танкетці з базовим літнім гардеробом, наприклад з бавовняними сорочками та джинсами, квітчастими сукнями, брючними костюмами з легких матеріалів та мініспідницями й маскулінними жакетами. На відміну від будь-якого іншого взуття у вашому гардеробі, босоніжки на танкетці — незамінна річ, яку варто розглянути просто зараз, якщо ви ще цього не зробили. Дізнайтеся нижче на прикладі streetstyle-зірок, чому ці літні босоніжки чи не найкраще взуття сезону.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.