До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити кроше цього літа

Речі, виготовлені в техніці кроше, повернулися на модні подіуми ще минулого сезону, проте цього літа вони набирають дедалі більшої популярності серед streetstyle-зірок. Дівчата вибирають мінімалістичні сукні, подібні до рибальських сіток, укорочені топи або бралети з різнокольорової пряжі, в’язані панами й сумки з делікатного плетива, а також спідничні та брючні костюми з милого кроше, від якого просто неможливо відірвати погляду. Vogue.ua зібрав 5 актуальних способів, з чим носити кроше цього літа.

Streetstyle
З брючним костюмом

Романтичні топи-кроше в життєрадісних відтінках – модний та практичний елемент літнього гардероба. Їх можна носити не лише на відпочинку, а й поєднувати з міським гардеробом. Зокрема, fashion-інфлюенсерка Кароліна Даур пропонує поєднувати вишуканий топ зі строгим костюмом та темними протисонцевими окулярами.

Реклама
Streetstyle
З денімом

Денім і кроше добре доповнюють одне одного. Це не дивно, адже обидва матеріали належать до стилю бохо, що був популярним серед модниць у 1970-х. Цього літа богемна естетика знову повернулася в гардероби модниць. Пропонуємо надихнутися образами streetstyle-зірок та поєднувати джинсові речі із сумками, вив’язаними гачком.

Streetstyle
З бавовняною сукнею

Якщо ви не готові відразу вдягати костюм, вив’язаний гачком, або сукню в техніці кроше, приміряти модний тренд можна за допомогою аксесуарів. Цього літа, крім солом’яних брилів та спортивних бейсболок, вибирайте яскраву панаму з великим структурним візерунком або капелюх з дрібним в’язанням. Поєднувати літній головний убір streetstyle-активістки пропонують у парі з білими сукнями з бавовни.

Streetstyle
Cоло

Цього літа пропонуємо надихнутися стилем Джейн Біркін у молодості та вдягати кроше з ніг до голови. Англо-французька акторка любила речі з ажурним плетінням і вміла їх ефектно носити. Джейн вибирала короткі топи в парі з джинсами кльош і легендарним кошиком під пахвою, а також сукні з делікатним плетінням, які вона носила на голе тіло. Останні нині часто можна побачити на fashion-інфлюенсерах, що комбінують їх із сандалями в грецькому стилі або на ротанговій підошві.

Streetstyle
З мініспідницею

Якщо раніше в’язані речі асоціювалися з бабусиним гардеробом, то зараз ажурне в’язання – улюблений елемент гардероба streetstyle-активісток. Модниці віддають перевагу яскравим handmade-топам з хитромудрими квітчастими візерунками в парі з мініспідницями, які цього сезону також на піку популярності. Спробуйте і ви, адже літо – найкращий час для модних експериментів.

Streetstyle

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.