До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити штани карго цього літа

Цього сезону штани карго можна побачити на всіх streetstyle-зірках. Основні ознаки, за якими їх можна легко розпізнати: вільний крій, велика фурнітура, чимала кількість накладних кишень на ґудзиках або клапанах, а також колір мілітарі. Ці утилітарні й практичні штани, що призначалися спершу для військових, цього літа дістали нове прочитання в колекціях дизайнерів і миттєво припали до душі модницям.

Streetstyle

У повсякденних літніх виходах дівчата вибирають штани карго із шовку або льону, базові моделі військового забарвлення, широкі штани з костюмної тканини, варіанти на гумці біля щиколоток, а також карго в соковитих відтінках сицилійського апельсина або літньої трави. Модниці комбінують штани з кроп-топами й маскулінними жакетами, одягають з трикотажними боді й базовими футболками на щодень, а також міксують зі світшотами, корсетами й об’ємними сорочками, ніби знятими із чоловічого плеча. Завершити свій вихід ви можете за допомогою грубого взуття на масивній платформі або вибрати елегантніший стиль: гостроносі туфлі або босоніжки з тонкими ремінцями. Більше актуальних образів streetstyle-інфлюенсерів дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.