До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сандалії-гладіатори весна-літо 2022

Цього літа сандалії-гладіатори знову повертаються до списку головних взуттєвих трендів. Дизайнери пропонують переосмислені варіанти грецького взуття в новій інтерпретації: високі моделі до середини стегна, сандалії, прикрашені всіляким декором, гладіатори в яскравих відтінках, пари на пласкому ходу, платформі або підборах, варіанти з тонкими зав’язками навколо щиколоток, а також грубі моделі з широкими ремінцями до колін у стилі римських воїнів. Вам залишається лише вибрати вподобану модель.

Valentino

Зручне взуття в греко-римському стилі з переплетеними між собою ремінцями чи зав’язками легко списати в літній гардероб. Носіть гладіатори з богемними сукнями з воланами, поєднуючи грубі й ніжні фактури, міксуйте з джинсовими шортами й бавовняними топами, комбінуйте з вив’язаними речами, виготовленими в техніці кроше або поєднуйте зі шкіряними ансамблями. Цього сезону зверніть увагу на гладіатори Valentino із зав’язками, прикрашеними заклепками, яскраво-зелені замшеві пари Alberta Ferretti, які точно привернуть увагу модниць, ультрависокі моделі Bronx and Banco, які треба носити з короткими спідницями або сукнями з розрізом біля стегна, а також гладіаторські футуристичні сандалії Ottolinger з металічним блиском.

Реклама
Alberta Ferretti
Bronx and Banco

Крім класичних варіантів, цього літа дизайнери показали широкий вибір незвичайних моделей: у Rick Owens з’явилися грубі пари до середини стегна на платформі, Isabel Marant прикрасили гладіатори тонкими зав’язками й геометричними підборами, Christian Dior зробили ставку на закрите лаковане взуття, натхнене римським стилем, Prabal Gurung представили жовті пари на невеликих підборах.

Prabal Gurung
Ottolinger
Paco Rabbane
Christian Dior
Isabel Marant
Rick Owens

Vogue.ua зібрав наймодніші сандалії-гладіатори сезону весна-літо 2022.

<b>гладиаторы 22</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.