До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші рибальські сандалі цього літа

Минулого сезону на піку популярності були сандалі з дутими ремінцями та біркенштоки. Цього ж літа в центрі уваги опинилися рибальські сандалі – взуття на пласкому ходу з переплетеними товстими шкіряними ремінцями і пряжкою на кісточках. Сама назва сандалій натякає на їхнє походження – подібну модель носили рибалки, позаяк вона добре фіксувалася на нозі, а завдяки дірочкам вода не затримувалась усередині. Цього сезону, крім лаконічних нейтральних варіантів, у колекціях дизайнерів також з'явилися моделі, прикрашені ефектним декором, і сандалі на рифленій масивній підошві.

Mossi

Рибальські сандалі не тільки модне взуття цього літа, а ще й, що важливо, практичне. Так, завдяки м'якій шкірі, зручному фіксуванню на нозі та надміцній підошві в сандалях Fisherman буде комфортно провести цілий день, а також не виникне питань, із чим їх носити, адже вони легко римуються з будь-яким гардеробом – від маскулінних брючних костюмів до романтичних літніх суконь. У колекції Mossi, крім чорних і коричневих моделей, ви знайдете білі гумові пари, у Max Mara зустрінете модель на витонченій танкетці, а у Versace – сандалі на тонкій підошві з численними чорними ремінцями. Знайти модну альтернативу європейським брендам можна і на українському ринку: чорні мінімалістичні пари COOSH чи елегантну модель у молочному кольорі HVOYA.

Реклама
Max Mara
Dear Frances
COOSH
Versace
HVOYA

Vogue.ua зібрав наймодніші рибальські сандалі цього літа.

<b>fisher sandal</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.