До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити джинси кльош цього сезону

Джинси кльош — це не лише нагадування про те, що ретромода завжди повертається, але й відповідь на запитання, що одягнути на вихідних. Цього сезону модниці спонукають нас скористатися їхньою універсальністю та поєднувати розкльошені джинси з улюбленим взуттям, від босоніжок до кросівок чи класичних туфель. Vogue.ua зібрав 5 ідей, з чим носити джинси кльош цієї весни.

Джинси кльош + кросівки adidas Samba

Реклама

У сезоні весна-літо 2024 джинси кльош стануть найкращим союзником у досягненні модного вигляду. Варто звернути увагу на ефектну стилізацію "канадського смокінгу": джинсовий total look завжди працює, а модниці надають йому сучасного відтінку завдяки ультрамодним кросівкам adidas Samba.

Джинси кльош + сріблясті босоніжки

Поєднання повсякденного одягу з вечірнім взуттям є ключем до оволодіння невимушеною елегантністю, як уже довели Кендалл Дженнер, Кеті Голмс і Дженніфер Лопес. Ідея полягає в тому, щоб вибрати джинси кльош з високою посадкою і поєднати їх із блузою на шнурівці та босоніжками з металізованим покриттям. Ці три самостійні елементи гардероба разом стають напрочуд виграшним альянсом.

Джинси кльош + гостроносі чоботи

Джинси кльош темно-синього кольору — тренд, який можна було спостерігати на подіумах Gucci, Coperni та Bally. Найкращий спосіб їх носити — з класичними ботфортами з трикутним носком, обтислою блузою та поясом у стилі бохо.

Джинси кльош зі світлого деніму + босоніжки на обʼємній підошві

Джинси в ретростилі та зручні босоніжки — безпрограшний дует. Модниці радять віддати перевагу моделям зі світлого деніму або з вицвілим ефектом. Додайте топ з V-подібним вирізом і босоніжки на трековій підошві, щоб завершити образ. Просте вбрання — найкраща відповідь на типове "що мені вдягнути".

Джинси кльош + туфлі-човники

Немає нічого більш вдалого та стильного, ніж джинси кльош із елегантними туфлями. Це ідеальна комбінація, якщо вам подобається сучасний стиль, але з характерною ноткою, яка змінює зовнішній вигляд. Доповніть образ водолазкою і шкіряним бомбером.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.