До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 ідей, з чим носити кардиган цієї весни

З настанням весни кардигани виходять на перший план у жіночих гардеробах. Це і не дивно — їхній практичності та універсальності можна тільки позаздрити, адже їм до снаги комбінації і з улюбленим денімом, і з трендовими спідницями довжини міні чи плісированими моделями. Vogue.ua зібрав 5 ідей, з чим поєднувати кардиган цього сезону.

З денімом

Цього сезону денім захопив подіуми та вулиці модних столиць з новою силою. Окрім уже звичних джинсів різноманітних фасонів, модниці також обирали максіспідниці, комбінезони та шорти. Тож цієї весни радимо додавати до свого улюбленого деніму яскраві кардигани, як-от червоні, рожеві чи лілові. Надихнутися пропонуємо образами streetstyle-зірок.

Реклама

З плісированою спідницею

Найромантичніший тренд цього сезону — плісування — у колекціях весна-літо 2023 набув нового прочитання. Дизайнери представили варіанти одягу у дрібну складку, а також великі фактурні інтерпретації цієї тенденції. Тож і модниці з новою завзятістю почали включати такі спідниці в свої образи, а кардиган стане їхнім найкращим супутником.

Зі штанами карго

Ще один безумовний лідер сезону — штани карго. Аби зменшити їхню спортивну складову, додавайте романтичні кардигани: "плюшеві" чи з наївними аплікаціями. Завершити ансамбль радимо взуттям на платформі чи підборах.

З мініспідницею

Кардиган + мініспідниця — знайома весняна стилістична формула. І модниці абсолютно не радять відмовлятися від неї цього сезону. Обирайте кардигани крупної вʼязки задля романтичного образу чи картаті кроп-моделі задля наслідування естетики препі.

З яскравими кольорами

Отримати необхідну дозу ендорфіну допоможуть яскраві кольори та відтінки. Римуйте кардиган із зеленими штанами прямого крою, як у Емілі Сіндлєв, чи полумʼяно-червоною спідницею-олівцем. Особливе місце в образі слід відвести різноманітним аксесуарам: берету, високим шкарпеткам та структурованій сумці.

Фото: ImaxTree

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.