До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які білі кросівки придбати цієї весни

Емілі Ратаковскі, Джіджі Гадід і Кеті Голмс люблять білі кросівки, які пасують до всього. Від класичних спортивних до ретростилів — Vogue.ua зібрав наймодніші моделі, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Шкіряні

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід

Реклама

Носити біле взуття можна і вдень, і ввечері, що довела Джіджі Гадід, поєднавши шкіряні кросівки з повсякденним комбінезоном і протисонцевими окулярами. Модель Howell від Tory Burch із закругленим носком — вдалий вибір.

Полотняні

Обрі Плаза
Обрі Плаза

Взуття французького бренду Feiyue, яке Обрі Плаза носить з мінісукнею і вільним жакетом, додає легкості весняному образу. Комбінуйте їх із високими шкарпетками, щоб надати вбранню грайливого характеру.

На липучці

Кеті Голмс
Кеті Голмс

Кеті Голмс зробила кросівки на липучці частиною свого зимового стилю в поєднанні зі світшотом і пальтом геометричного крою. У теплу весняну погоду замінить верхній одяг легким жакетом чи улюбленим трикотажним пуловером.

На платформі

Пріянка Чопра
Пріянка Чопра

Білі кросівки на платформі, як у Пріянки Чопри, є доказом того, що це взуття може зробити ефектним повсякденний образ із легінсами і поза спортзалом. Хоча Air Force 1 — це модель, що вже стала класикою, не бійтеся вибирати розкішні дизайни Prada або Chloé.

У стилі ретро

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Беріть приклад з Емілі Ратаковскі і поєднуйте їх з елегантним одягом. Оскільки кросівки у ретростилі, вони також є чудовою основою для образу з флористичними сукнями або комфортними широкими джинсами.

Високі

Джесіка Альба
Джесіка Альба

Зверніть увагу на класичні "конверси", як у Джессіки Альби, або вибирайте щось більш дивовижне, наприклад, потерті кросівки R13 або футуристичні моделі JW Anderson.

Спортивні

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Не обов’язково ходити в спортзал, як Кендалл Дженнер, щоб їх носити. Спробуйте поєднувати такі кросівки з невимушеним одягом, як-от мішкуваті джинси та шкіряна куртка.

З яскравою підошвою

Дженніфер Гарнер
Дженніфер Гарнер

Образ Дженніфер Гарнер — спідниця, футболка та светр — це класичне поєднання, яке виглядає невимушеним і водночас створює відчуття завершеності. Модель Toteme стане вашим новим фаворитом.

Текст: Madeline Fass, Aemilia Madden

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.