До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряна куртка – головна річ цієї весни

Термін wardrobingрозвинувcя з концепції "капсульного гардероба", яка пропагує інвестування в предмети, що збережуть реальну цінність одягу, а не будуть відкинуті на хвилі зміни сезонних тенденцій. Покази Тижня моди в Лондоні здебільшого були сконцентровані на ексцентричності та еклектиці, але цієї весни дизайнери пропонують акцентувати увагу на позачасових силуетах. Шкіряна куртка має всі можливості стати головним елементом гардероба сезону весна-літо 2024.

JW Anderson
JW Anderson

Реклама

KNWLS
KNWLS

"Силуети були взяті з мого особистого гардероба, включно з речами, які я носила знову і знову протягом зими", — коментує дизайнера Супрія Леле. У своїй новій колекції вона представила шкіряну куртку, натхнену лижним одягом, із високим коміром, затягнутою талією та скульптурними плечима.

Supriya Lele
Supriya Lele

Marques’Almeida
Marques’Almeida

Шкіряні куртки з новими текстурами та декоративними елементами визначають прийдешній сезон. Полірована мотокуртка від JWAnderson, що нагадувала халат епохи Відродження, була натхнена тим, що Андерсон описав як створення "нових ностальгічних силуетів". На своєму шоу Marques’Almeida підтвердили свій ДНК-код, представивши байкерські куртки з пряжками на талії. Зі свого боку, DilaraFindikoglu повернулися з колекцією, яка деконструювала чоловічі архетипи, пропонуючи шкіряні куртки, структуровані корсетом. У KNWLS фірмовий денім і шкіру бренду було оновлено білизняними деталями. Особливий акцент? Велика шкіряна куртка зеленого відтінку з м’якими плечима та рукавами-буфами.

Dilara Findikoglu
Dilara Findikoglu

Burberry
Burberry

Деніел Лі, новий очільник Burberry, може похвалитися, певно, найнезабутнішою шкіряною курткою на лондонському Тижні моди. І не лише тому, що його інтерпретація започаткувала витончене оновлення спадщини верхнього одягу бренду. Цю куртку на подіумі носила Майя Віграм, донька Фібі Файло.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.