До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коричнева шкіряна куртка — улюблена річ зірок вуличного стилю

Те, що чорна шкіряна куртка є базовою в усіх гардеробах, — незаперечний факт. Але прийдешнього сезону модниці заграють і з іншими версіями. Цієї весни альтернатива більш ніж гідна: шоколадно-коричневого кольору, оверсайз-крою та з ефектом потертості. Підтверджують зірки вуличного стилю та модні подіуми.

Реклама

Демісезонний одяг, зокрема шкіряна куртка, яка рятує в ситуації "мені нічого вдягнути", починає з’являтися в магазинах у той самий час, коли видатні модниці — ті, хто зараз відвідує головні тижні моди — розмічають модні орієнтири весни. Особливо показово, що коричнева куртка неодноразово з’являлася у двох діаметрально протилежних за естетикою містах — Нью-Йорку та Лондоні.

Модниці носять свої шоколадні куртки, в яких виділяється крій оверсайз і ефект потертості, у поєднанні з іншим модним одягом, як-от зеленими штанами карго, картатими спідницями, широкими джинсами або довгою джинсовою спідницею-олівцем. Новий дизайн із застарілою естетикою можна знайти в колекції Coach осінь-зима 2023/2024, як у актриси Каміли Мендес. Але такий верхній одяг можна легко придбати й у вінтажних магазинах.

Інше прочитання тренду представила данська зірка вуличної моди Емілі Сіндлев, яка вибрала коричневу куртку в байкерській стилістиці. Також варто звернути увагу на вишукані укорочені моделі з хутряною обробкою. Коричневі шкіряні куртки впевнено демонструють, що вони настільки ж універсальні, як і класичні perfecto black.

Текст: Ana Gándara

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.